Φέτος, μίλησε για αγάπη με έναν διαφορετικό τρόπο! Επικοινώνησε τον έρωτα σου χρησιμοποιώντας τα πιο χαριτωμένα, γεμάτο χιούμορ emoticons, μέσω του diptyque emoji app που σχεδίασε η σχεδιάστρια μόδας Olympia Le Tan αποκλειστικά για τον οίκο diptyque με αφορμή το λανσάρισμα του Rosaviola για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

diptyque_emoji_03 diptyque_emoji_04 diptyque_emoji_05 diptyque_emoji_06

diptyque_emoji_07 diptyque_emoji_08 diptyque_emoji_12 diptyque_emoji_13 diptyque_emoji_14 diptyque_emoji_15 diptyque_emoji_16 diptyque_emoji_18diptyque_emoji_19 diptyque_emoji_20 diptyque_emoji_21 diptyque_emoji_22 diptyque_emoji_25 diptyque_emoji_27 diptyque_emoji_28 diptyque_emoji_29diptyque_emoji_30 diptyque_emoji_31 diptyque_emoji_34 diptyque_emoji_35 diptyque_emoji_36 diptyque_emoji_37 diptyque_emoji_38 diptyque_emoji_39(1) diptyque_emoji_40

Αναζήτησε το app Store, κατέβασε το και ξεκίνησε αμέσως να λες “Σ’αγαπώ” στα πρόσωπα που το αξίζουν.

 

diptyque_emoji_30

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!