Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από εκείνο της χαλάρωσης. Και αυτό νιώσαμε μπαίνοντας στο νέο showroom δύο όμορφων κοριτσιών. Ο χώρος ήταν ιδανικός. Ένας λευκός καναπές, απαλή μουσική, ένα σικάτο γραφείο εργασίας και όμορφες δημιουργίες. Η υποδοχή ήταν ακριβώς αυτή που περιμέναμε! Δύο λαμπερά χαμόγελα άνοιξαν την πόρτα και μας προσκάλεσαν να καθίσουμε αναπαυτικά… Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια όμορφη και χαλαρή κουβέντα…

fashiondolls-4

Μιλάμε για δύο κούκλες, και συγκεκριμένα για την Γιώτα Κοντογεωργοπούλου και την Δήμητρα Ζαφειροπούλου, οι οποίες ένωσαν την αγάπη τους για τη μόδα και δημιούργησαν ένα online shop με ρούχα και αξεσουάρ ακολουθώντας πάντα τα trend που επιτάσσει η μόδα. Το όνομα αυτού: Fashion Dolls! Η ιδέα του ονόματος είναι εμπνευσμένη από τη σύγχρονη γυναίκα που επιθυμεί να είναι in fashion και η εμπειρία των δυο dolls, Γιώτα και Δήμητρα, θα την βοηθήσουν να βρει αυτό που της ταιριάζει!

fashiondolls-15

Οι δύο fashionistas – γνωστές και ως Kouka και Vintage-D – είναι φίλες τα τελευταία 15 χρόνια και η αγάπη τους για τη δημιουργία, την τέχνη και το στιλ ενίσχυσε αυτή τη φιλία και μαζί δημιούργησαν έναν κόσμο που θα αγαπήσει κάθε γυναίκα που “κυνηγάει” το ωραίο στιλ, αποδεικνύοντας πως παρά την κρίση, όταν υπάρχει ανάγκη για πνευματική και καλλιτεχνική έκφραση, το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

fashiondolls-14

To κομψό showroom είναι ένας χώρος υποδοχής στον οποίο μπορείς πάντα κατόπιν ραντεβού, να έχεις ένα tête-à-tête με τα κορίτσια και να σε συμβουλέψουν, να σε καθοδηγήσουν αλλά και να σου προτείνουν ένα ολοκληρωμένο outfit! Είδαμε επίσης, ότι εκτός από το custom-made, επιλέγουν και έτοιμα κομμάτια και με τιμές που είναι προσιτές και ανανεώνονται κάθε δύο εβδομάδες!

Δεν θα μπορούσαμε να μην τις ρωτήσουμε τι επιτάσσει η μόδα στα ρούχα και τα κοσμήματα. Στο ρούχα η Δήμητρα μας είπε ότι είναι trend οι παγιέτες, το πλεκτό, το δέρμα, οι πένσιλ φούστες, ενώ η ειδική στα κοσμήματα, Γιώτα, μας προτείνει να εντυπωσιάσουμε με κρόσσια, αλυσίδες, χρυσό και μαύρο, ροζάριο, καθώς και νομίσματα. Το old time classic vintage είναι και θα παραμείνει για πολύ καιρό το απόλυτο latest thing!

fashiondolls-10

Και, ναι, δε θα σας κρύψουμε ότι στο τέλος της κουβεντούλας, δοκιμάσαμε ορισμένα κομμάτια και φύγαμε με ένα από αυτά!

kolaz4

Στο www.fashiondolls.gr, ένα e-shop που σύντομα θα είναι κοντά μας, μπορείς να βρεις τα τελευταία σχέδια σε ρούχα και αξεσουάρ τα οποία διαλέγονται με απόλυτη προσοχή από τις ιδρύτριες του online shop.

Photography: Πέτρος Πυλαρινός