Τι λέγαμε; Α ναι! Δευτέρα σήμερα! Δεν θέλω να γίνομαι αρνητική βέβαια αλλά πόση καλή διάθεση να χωρέσει σε μία Δευτέρα; Πλημμυρισμένη με ένα σκασμό από σκέψεις για τις υποχρεώσεις της εβδομάδας μου ήρθε στο μυαλό η Μαίρη Πόππινς! Ευθύς αναθάρρησα και αποφάσισα να βρω και εγώ κάτι ευχάριστο στις Δευτέρες που ίσως τις βοηθήσει να τελειώσουν γρηγορότερα.

Ξέρω πως μπορεί να ακούγεται τρομακτικό αλλά σε περίπτωση που καταφέρεις να σηκωθείς νωρίτερα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με άγχος και ένταση. Όταν όλα ξεκινούν καλά είναι πολύ ευκολότερο να είμαστε θετικοί και αισιόδοξοι. Βρες το αστείο σε κάθε κατάσταση και το ευχάριστο κομμάτι μιας δουλειάς που πρέπει να γίνει. Το θέμα είναι πως η ζωή θα μπορούσε να είναι τόσο καλύτερη για πολλούς ανθρώπους, αν απλά εντόπιζαν τις αρνητικές τους σκέψεις και τις αντικαθιστούσαν με θετικές.

Οι αρνητικές σκέψεις, σε όλες τις μορφές τους, έχουν ένα τρόπο να χώνονται στις συζητήσεις και το μυαλό μας χωρίς καν να τις καταλαβαίνουμε. Το κλειδί της επιτυχίας, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι να μάθουμε να εντοπίζουμε αυτές τις σκέψεις και να τις τσαλαπατάμε σαν εκείνα τα μικρά ζωύφια που μας ενοχλούν. Και μετά να τις αντικαθιστούμε με θετικές. Το σίγουρο είναι ότι θα παρατηρήσεις μεγάλες διαφορές σε οτιδήποτε κάνεις.

Σκέψου θετικά για αυτή την Δευτέρα και θα δεις… θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις!

μέσα σε κάθε σύννεφο υπάρχει μια ασημένια λάμψη

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!