Από πολύ νεαρή ηλικία, η mixed-media καλλιτέχνης Samantha Bryan είχε εμμονή με την πτήση, και ενώ ποτέ δεν έγινε πιλότος, είναι ένα πάθος που κουβαλάει από το σχολείο ως και την καλλιτεχνική καριέρα της ως γλύπτρια. Το κεντρικό θέμα του έργου της είναι η δημιουργία παραμυθένιων πιλότων που οδηγούν συχνά φανταστικά κατασκευάσματα.

Η Richard Foot and Arron Fowler of R&A Collaboration γύρισαν ένα βίντεο της Bryan στο οποίο τη βλέπουμε να μιλά για την έμπνευσή της και συγχρόνως δημιουργεί μερικά από τα λεπτεπίλεπτα κομμάτια της.

bryan-2 bryan-3 bryan-4 bryan-5

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…