Σημείωσε στο ημερολόγιο σου πως την Τετάρτη 27 Μαΐου θα πρέπει να βρίσκεσαι στον πολυχώρο εκδηλώσεων Έβδομο στο Σύνταγμα. Ο λόγος είναι απολαυστικός καθώς θα μπορέσεις να γνωρίσεις από κοντά διακεκριμένους και ανερχόμενους σχεδιαστές, αλλά και ελληνικά brands, τα οποία σου υποσχόμαστε ότι θα σε “κερδίσουν” με την πρώτη ματιά.

Με στόχο την ενίσχυση φιλανθρωπικού σκοπού του Ιδρύματος “Ελπίδα”, το Designers Mayfair Day προσκαλεί όλους(και εμένα μαζί), να γνωρίσουμε καλοκαιρινές συλλογές και να προμηθευτούμε τα αγαπημένα μας fashion items.

Ο Πολυχώρος εκδηλώσεων Έβδομος στην Πλατεία Συντάγματος θα σε περιμένει από τις 16:00 και μετά ενώ σε συμβουλευω να κρατήσεις δυνάμεις καθώς η συνέχεια θα είναι χορευτική αφού θα πραγματοποιηθεί Live Swing Performace.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για να δεις από κοντά τους: Celebrity Skin, Fishbone Design, Kaliston Art, Lamprini Chantziara, Leon Ilias Wia, Maryholic, Nassos Ntotsikas, Nefela, Giulia s, Panos Apergis.

Α! μην ξεχάσω να σου πω πως κοντά μας θα είναι και το Hot Yoga Athens το οποίο θα σου δώσει χρήσιμες συμβουλές για τις καλοκαιρινές μέρες! So, be there 🙂

DMD Space Logo (2)