Τέχνη είναι η συνεργασία του Θεού με τον καλλιτέχνη. Η Ιδέα προέρχεται από ο,τιδήποτε γύρω μας. Η Φαντασία είναι να ονειρεύεσαι πράγματα και να λες «γιατί όχι». Η Δημιουργικότητα δίνει τη δυνατότητα επιτυχίας κάνοντας τη ζωή διασκεδαστική και πιο ενδιαφέρουσα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν τους ανθρώπους που πάντα στοχεύουν για το καλύτερο. Είναι εκείνοι που γεννούν μόνοι τους τα κίνητρα, που σκέφτονται το επόμενο βήμα, που αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη χωρίς να έχουν εμπόδιο την ανασφάλεια.

Τους χαίρομαι. Και υπάρχουν αρκετοί ανάμεσα μας, γύρω μας, σε αυτή την πανέμορφη πόλη. Αρκεί να κοιτάξουμε δίπλα μας. Αρκεί να δώσουμε ευκαιρία στο εαυτό μας να «κολλήσουμε» το θετικό τους vibe και να ανοίξουν οι ορίζοντες μας.

Χαίρομαι να γνωρίζω καθημερινά τέτοιους ανθρώπους. Και πάνω απ΄ όλα χαίρομαι που μου δίνεται η δυνατότητα, στο βαθμό που μπορώ, να συμβάλλω σε κάθε τέτοια προσπάθεια έκφρασης και δημιουργίας. Νιώθω περήφανη που βλέπω νέα πράγματα να γίνονται στον μικρό μας κόσμο.

Η Πάτρα δεν είναι μία ασήμαντη πόλη. Περιέχει ανθρώπους με ανεξάντλητο ταλέντο αρκεί να τους δώσουμε την ευκαιρία να ανθίσουν και να λάμψουν. Είναι οι άνθρωποι που τολμούν για το καλύτερο.

Η πόλη μας «κρύβει» καλλιτέχνες που γεννούν ιδέες οι οποίοι διαθέτουν τη φαντασία να τις κάνουν αληθινές δημιουργίες.

Τέχνη. Ιδέα. Φαντασία. Δημιουργικότητα.

Η ζωή είναι ένας καμβάς. Ρίξτε πάνω του όσα χρώματα μπορείτε…

 

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…