Αν το Νέο Έτος σηματοδοτεί μια νέα αρχή, τότε η Άνοιξη είναι η εποχή αυτής ακριβώς της αναγέννησης. Η διάθεση αλλάζει -προς το καλύτερο- και ο καιρός αρχίζει να μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι που χρόνο με το χρόνο ελπίζουμε να είναι και πιο ευχάριστο.

Καθώς ολοκληρώθηκαν οι Εβδομάδες Μόδας στις τέσσερις μητροπόλεις, οι γνωστοί οίκοι του εξωτερικού μας γνωστοποίησαν τις προτάσεις τους για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014-2015. Το σύνθημα λοιπόν είναι “επιστροφή στην φύση”!

Τα χρώματα που θα επικρατήσουν την Άνοιξη έχουν μια τάση προς την πιο ήπια πλευρά του χρωματικού φάσματος, με μια εκλεκτική μείξη χρωμάτων όπου τα χλωμά παστέλ και οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν. Φυσικά στη χρωματική παλέτα δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τα χρώματα της φύσης, με ιδιαίτερη έμφαση στα χρώματα της λεβάντας, του μανταρινιού, της ελιάς, του αμυγδάλου και της άμμου… Από την χρωματική παλέτα δεν λείπουν και πιο φωτεινά χρώματα όπως το έντονο μπλε και το πράσινο, ενώ από τους πρωταγωνιστές θα είναι και το βεραμάν, το εκρού και το λιλά.

beau sillage fashion 1

Michail Passos

About Michail Passos

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί στην Κηφισιά. Έχει πάθος με τα ταξίδια, την φωτογραφία και την τέχνη, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στο διάβασμα ενός καλού βιβλίου. Αγαπά την οργάνωση εκδηλώσεων και τρελαίνεται για τους ντοματοκεφτέδες της Αλεξάνδρας. Αντιπαθεί την αγένεια, την υπερβολή και τις μπάμιες. Απόφοιτος οικονομικών σπουδών και κάτοχος MBA, έπειτα απο αρκετές αναζητήσεις και ενασχόληση σε διάφορα πεδία τον κέρδισε η βιομηχανία της μόδας. Όταν δεν εργάζεται ως brand manager για τον Nassos Ntotsikas και την Fashion Assured αρθρογραφεί, χάνεται στον κυβερνοχώρο και οργανώνει τα επόμενα ταξίδια του.