Ένα διαφορετικό καλωσόρισμα έζησε η Η&Μ στη Πάτρα, στη Ρήγα Φεραίου 63, νωρίς την 1η Νοεμβρίου, καθώς χιλιάδες ήταν αυτοί που περίμεναν από το πρωί για το άνοιγμα του 1ου γυναικείου και αντρικού καταστήματος στη πόλη και το Beau Sillage ήταν εκεί! Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στις 12.00 με τη μουσική του DJ Angel Stοxx, ποτά, δωροκάρτες και εκπλήξεις! Τα εγκαίνια του καταστήματος ξεκίνησαν με το κόψιμο της κορδέλας από την Sales Advisor, Μαρία Αποστολοπούλου και την Store Manager, Δήμητρα Παλούκου.

«Η αναμονή για το λανσάρισμα της γυναικείας και αντρικής συλλογής μας στη Πάτρα υπήρξε έντονη και είμαι υπερήφανη να καλωσορίζω σήμερα τους πελάτες μας σε αυτό. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους προσφέρουμε προστιθέμενη αξία μέσα από τη μόδα, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα στην καλύτερη τιμή», αναφέρει η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Το κατάστημα της Πάτρας προσφέρει μόδα για την γυναίκα και τον άντρα σε ένα χώρο 1.100τ.μ. και έρχεται να συμπληρώσει το ήδη υπάρχον παιδικό Η&Μ κατάστημα στην Αγίου Νικολάου 25 που θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.

Φέτος το Χειμώνα, η συλλογή Winter έχει μοναδικές προτάσεις μόδας πάντα σε τιμές Η&Μ. Ανανεώστε τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα με σωστό styling και με πρωταγωνιστές βασικά γυναικεία και αντρικά κομμάτια μόδας και αξεσουάρ.

11

10

12

13

05

04φάκελος χωρίς τίτλο109

03

06