Μια λεύκη ονειρική διαδρομή θα είναι σήμερα το νέο fashion post! H λεπτή θηλυκότητα ενσαρκώνεται μέσα από το λευκό και επικεντρώνεται συνήθως σε ρομαντικές και αιθέριες υπάρξεις. Λαχταράς την ηρεμία και την χαλάρωση και με το λευκό το μόνο που ζητάς είναι ένα παραθαλάσσιο τοπίο, ένα μινιμαλιστικό στιλ και βρεγμένα μαλλιά από το αλατόνερο.

Untitled-7

Το all in white look και η σημασία του: Το λευκό σε πλήρη ισχύ και όλο το λουκ  μόνο στα λεύκα. Τόλμησε το! Μπορείς να τονίσεις το σύνολο σου (εκτός από το μαύρισμα σου) με μαύρα στοιχεία σε παπούτσια, αξεσουάρ και λεπτομέρειες στα ρούχα. Αν θες να απαιτήσεις μια κάποια προσοχή από τα λευκά σου ρούχα, μπορείς να τα συνδυάσεις με χρυσά ή ασημί αξεσουάρ, παπούτσια ή τσάντες.

Untitled-4Untitled-2

Μπορείς να συνδυάσεις ειδυλλιακά υφάσματα από κεντήματα anglaise και περίτεχνα υφάσματα. Δες τις κολεξιόν από τους designers όπως Valentino, Simone Rocha, Stella McCarthey,τα βαμβακερά τεχνικά υφάσματα Marni και “κλέψε” ιδέες για τους συνδυασμούς σου.

Untitled-1Untitled-3

Προσωπικά αγαπώ το λευκό γιατί αντιπροσωπεύει τα πρώτα στάδια από κάθε ρούχο. Κατά την προσαρμογή τους τα πρώτα σχέδια γίνονται σε ένα λευκό μαλακό ύφασμα (βλιζελίνη) και από εκεί ελέγχονται όλες οι τεχνικές τους λεπτομέρειες πριν πάρουν οποιοδήποτε χρώμα.

Untitled-5

marksandspencer_98201118854530

Μέσα στην αθωότητα του, καθαρό και άδειο, μπορείς να προβάλλεις την δική σου προσωπικότητα και διάθεση απλά και μόνο με ένα αξεσουάρ.

runway

White… Infinitely appealing!

Ατελιέ/Διόρθωση: Βασιλεία Καμάρα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Niki Mitrofanaki

About Niki Mitrofanaki

Η Νίκη Μητροφανάκη είναι Fashion Stylist. Γεννημένη στην Αθήνα με ρίζες από την Κρήτη και ενδιάμεσα η Πάτρα που πηγαινοέρχεται 3,5 χρόνια τώρα. Θα την δείτε με έναν μπλε σκαραβαίο του 68’ (ο σκάρμπης όπως τον λέει), επιτέλους η Αγάπη της κέρδισε και μένει μόνιμα πια στην Πάτρα! Η μόδα για αυτήν είναι ένας ρόλος που κάθε φορά «μπαίνεις» και τον παρουσιάζεις. Όχι δεν είναι ηθοποιός αλλά έχει ντύσει πολλά γνωστά πρόσωπα και με το βεστιάριο που διαθέτει μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με στάρλετ της εποχής του 50’, μέχρι να σου βρει το πιο stylish μοντέρνο outfit που κυκλοφορεί στην πόλη και όχι μόνο. Υποκλίνεται στο ένδυμα εδώ και 14 χρόνια από το πώς να το σχεδιάσεις –υλοποιήσεις-πουλήσεις-στυλιζάρεις. Λατρεμένη δουλειά... τα χρόνια της στο Cosmopolitan. Αγαπημένες στιγμές στην θάλασσα με surf music. Το moto της (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) «ζήσε την ζωή που αγαπάς».