Είμαι όλη μέρα στους δρόμους και το μόνο που θέλω όταν γυρίσω σπίτι είναι να κάνω ένα απολαυστικό και μυρωδάτο ντους! Να βάλω το αγαπημένο μου αφρόλουτρο, να κάνω το peeling μου, να βάλω τη μυρωδάτη μου κρέμα σώματος και στο τέλος βουτιά στο κρεβάτι μου! Εεε..δεν ζητάω πολλά!! Έχω και το καλύτερο αφρόλουτρο και την πιο μυρωδάτη κρέμα έβερ!! Να είναι καλά ο Korres, αυτό σου λέω μόνο! Τσέκαρε και θα καταλάβεις τι εννοώ….

Αφρόλουτρο

White tea/ Pergamont/ Freesia

 

contkorr499006098-nocolour

Κρέμα σώματος

White tea/ Pergamont/ Freezia

Korres_White_Tea__Bergamot_and_Freesia_Body_Milk_125ml_1365755919

Ναι όπως σωστά κατάλαβες αφρόλουτρο και κρέμα σώματος είναι σετάκι! Το δίδυμο αυτό ξεπερνά σε μυρωδιά κάθε προηγούμενο! Ήρθε η ώρα του ντους που σημαίνει χαλάρωση που σημαίνει δεν ακούω τίποτα και κανέναν! Αφιέρωσε στον εαυτό σου έστω μια ώρα και κάνε ότι πραγματικά σε χαλαρώνει και σε διασκεδάζει! Τραστ μι!

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!