Το σχεδιαστικό δίδυμο Katie Hillier και Luella Bartley ετοίμασε την πρώτη του φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή για τη σειρά Marc by Marc Jacobs. Σιγά τα νέα θα μου πεις και θα συμφωνούσα και εγώ μαζί σου, εάν αυτό το λανσάρισμα δεν συνοδευόταν με ένα από τα πιο πρωτότυπα concepts που έχουμε ακούσει.

Έτσι λοιπόν, λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, λανσαρίστηκε στο instagram και στο twitter η καμπάνια #CastMeMarc με σκοπό να βοηθήσει τους πολυτάλαντους δημιουργούς να ανακαλύψουν νέα και όχι “πολυφορεμένα” πρόσωπα. Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την φρενίτιδα των selfies και μέσα σε λίγο διάστημα κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα τεράστιο πλήθος φωτογραφιών από κάθε γωνιά του πλανήτη.

23

Τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά αφού οι φωτογραφίες που συνελέχθησαν από την πρώτη κιόλας μέρα άγγιξαν τις 12.000 / 8 selfies ανά λεπτό!!! Συνολικά συγκεντρώθηκαν 70,000 συμμετοχές. Επιλέχθηκαν 30 μοντέλα τα οποία ταξίδεψαν μέχρι τη Νέα Υόρκη για να φωτογραφηθούν από τον David Sims!

Ο πρωτοποριακός τρόπος με τον οποίο πραγματοποιήθηκε το casting καθώς και η υψηλή αισθητική των Peter Miles και David Sims ήταν αρκετά για να αναδείξουν την καμπάνια σε μία από τις πιο ζωντανές και φρέσκιες καμπάνιες της νέας σεζόν! Εντελώς αντισυμβατικά μοντέλα ντύνονται με ακόμα πιο αντισυμβατικά ρούχα επηρεασμένα από την φιλοσοφία του skate, του BMX και της K-Pop (go koreans).

456

Photos: www.marcjacobs.com

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!