Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις το στιλ σου στο πίσω κάθισμα του οδηγού. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να θυσιάσεις το στιλ αλλά ούτε και την άνεση σου. Από την ροζ άμμο στο Harbour στις Μπαχάμες μέχρι την κόκκινη άμμο της Σαντορίνης, όλα πια ορίζονται από την φυσική ομορφιά!

Untitled-3

Ευτυχώς δεν υπάρχει καμία ανάγκη να διαλέξεις μόνο ένα μέρος, γιατί έχεις μια ζωή να πας όπου θέλεις. Έλα όμως που θέλεις να βάλεις όλα τα μαγιό σου μέσα σε ένα καλοκαίρι, να τα χαρείς και να τα “λιώσεις” στην παραλία!!!

Untitled-2 Untitled-4

Ο ενθουσιασμός σου για την απόδραση αυξάνεται χωρίς αμφιβολία! Αν έχεις ήδη στην κατοχή σου ένα μαγιό που σου αρέσει πολύ, όπως για παράδειγμα ένα ολόσωμο φλοράλ, δεν είναι ανάγκη να το βάλεις μόνο αν πας στην Ινδονησία ή στην Χαβάη.

Untitled-1

Ιδανικό καλοκαίρι υπάρχει…; Ιδανικές διακοπές…; Βάλε την καλή σου διάθεση, κάνε μια βόλτα στην παραλία και κάνε κάθε στιγμή σου ιδανική όπου και να είναι αυτή!

Untitled-5

What a great trip and I’m not even there yet!

Ατελιέ/Διόρθωση: Βασιλεία Καμάρα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Niki Mitrofanaki

About Niki Mitrofanaki

Η Νίκη Μητροφανάκη είναι Fashion Stylist. Γεννημένη στην Αθήνα με ρίζες από την Κρήτη και ενδιάμεσα η Πάτρα που πηγαινοέρχεται 3,5 χρόνια τώρα. Θα την δείτε με έναν μπλε σκαραβαίο του 68’ (ο σκάρμπης όπως τον λέει), επιτέλους η Αγάπη της κέρδισε και μένει μόνιμα πια στην Πάτρα! Η μόδα για αυτήν είναι ένας ρόλος που κάθε φορά «μπαίνεις» και τον παρουσιάζεις. Όχι δεν είναι ηθοποιός αλλά έχει ντύσει πολλά γνωστά πρόσωπα και με το βεστιάριο που διαθέτει μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με στάρλετ της εποχής του 50’, μέχρι να σου βρει το πιο stylish μοντέρνο outfit που κυκλοφορεί στην πόλη και όχι μόνο. Υποκλίνεται στο ένδυμα εδώ και 14 χρόνια από το πώς να το σχεδιάσεις –υλοποιήσεις-πουλήσεις-στυλιζάρεις. Λατρεμένη δουλειά... τα χρόνια της στο Cosmopolitan. Αγαπημένες στιγμές στην θάλασσα με surf music. Το moto της (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) «ζήσε την ζωή που αγαπάς».