– Νομίζετε πως η καλή διατροφή είναι βαρετή και μονότονη;

– Πιστεύετε ότι το να κάνετε καλή διατροφή θα σας απομακρύνει από τις κοινωνικές εκδηλώσεις;

– Είστε αρνητικοί σε νέες γευστικές προτάσεις και ιδέες γιατί φοβάστε ότι θα σας βγάλουν εκτός του προγράμματος διατροφής σας;

Αν η απάντηση σε μία τουλάχιστον από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι όχι, σας προκαλούμε να έρθετε να…brunchάρουμε!

Την επόμενη Κυριακή, το Ευτροφία γιορτάζει τον πρώτο του χρόνο με ένα….απολαυστικά υγιεινό brunch και σας προκαλεί να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την καλή διατροφή! Συνδιοργανωτής είναι φυσικά το Beau Sillage, που επίσης γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια!

Ελάτε, λοιπόν, να γιορτάσουμε μαζί, να σας κεράσουμε brunch, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για διατροφή (και όχι μόνο!) αλλά και να κερδίσετε δώρα!

Πού: Baron Rouge Bisrot, Νόρμαν 16

Πότε: Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015, 10:30 πμ

Εσείς θα το χάσετε?!

Ευτροφία

About Mema & Markella

Η Μαρκέλλα και η Μέμα είναι Διαιτολόγοι και τάσσονται υπέρ της έννοιας της διατροφής παρά της δίαιτας όπως αυτή αναπαράγεται συχνά από τα μέσα ενημέρωσης. Μετά από τις κοινές τους σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποφάσισαν να κάνουν άλλο ένα κοινό βήμα και δημιούργησαν το πρώτο διατροφικό εργαστήρι στην Πάτρα με απώτερο στόχο να μας αλλάξουν γνώμη για το τι τελικά είναι καλή διατροφή. Εγχείρημα φιλόδοξο και μεγάλο αλλά το πείσμα τους μεγαλύτερο. Εκτός από το κοινό τους όραμα όσον αφορά την δουλειά τους, μοιράζονται επίσης την ίδια αγάπη για τα σκυλάκια τους και τον ίδιο ενθουσιασμό για ο,τιδήποτε καινοτόμο και διαφορετικό γίνεται στην Πάτρα. Έτσι λοιπόν, από δω και στο εξής θα σας δίνουν... τροφή για σκέψη μέσα από τα εβδομαδιαία ραντεβού τους, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!