Λοιπόν που λες, θέλω να σου εκμυστηρευτώ αυτό που μου συμβαίνει τον τελευταίο καιρό. Έχει αρχίσει να μου αρέσει η καθημερινότητα. Ναι, αυτή καθ’ αυτή. Με όλα τα φωτεινά/λαμπερά ή όπως αλλιώς θες να τα πεις, κομμάτια της και με τα σκοτεινά και μουντά επίσης. Μ’ αρέσει τόσο, που στο τέλος όλα αυτά τα κομμάτια τα εκτιμώ περισσότερο από όσο συνήθιζα.

Στην ουσία, αν το σκεφτείς και εσύ, τα έχεις όλα… μη σου πω και ακόμη περισσότερα.

Γιατί αν το θέλεις η ζωή έχει φαντασία, έχει και μαγεία, έχει και τρέλα, έχει και φόβο, έχει και όσες λέξεις θέλεις να της χωρέσεις εσύ…

Έχει και έννοιες όπως η ομορφιά…

μπο μπιουτι

Όπως η γαλήνη…

μποσι

Όπως ο θυμός…

d71006eb807225f8b38866d6801bd0b0

Όπως η απογοήτευση…

Close up of woman crying

Όπως η μαγεία…

beach-votsi-in-alonissos-at-day-light

Και την Αγάπη! Την Αγάπη κυρίως! Την Αγάπη βασικά!

Χρειάζεται μόνο να στρέψεις λίγο το βλέμμα σου για να το δεις. Να μην αποκλείεις το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει κάτι μαγικό εκεί που δεν το περιμένεις και αυτό με τη σειρά του να εμφανίζεται ανύποπτα και να σε δικαιώνει για την επιλογή σου να το πιστέψεις. Χρειάζεται μόνο να εκπαιδεύσεις τη ματιά σου έτσι ώστε να μπορεί να τα βλέπει όλα!

Στα λαμπερά αλλά και στα σκοτεινά. Να δίνεις λίγο παραπάνω σημασία. Γιατί στην πραγματικότητα τα έχεις όλα!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!