Πραγματοποιείται το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 8.30 μ.μ. ακριβώς, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο της Πολυφωνικής, τα εισιτήρια του οποίου έχουν ήδη εξαντληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί την παραμονή των Χριστουγέννων από το Ιonian tv και από τον ιστότοπο: «διαδικτυακή ενημέρωση», αλλά και απ’ ευθείας από την ΕΡΑ Πάτρας, θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών και υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

Θα λάβουν μέρος, η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα «ACADEMICA», υπό τη διεύθυνση του συμπολίτη Αρχιμουσικού, Δημήτρη Μποτίνη, η διαπρεπής συμπολίτισσα σοπράνο, Βασιλική Καραγιάννη, η Μικτή Χορωδία (Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός), η Παιδική & ή Νεανική Χορωδία (Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού) και η Φιλαρμονική Ορχήστρα (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος). Σύνολο 350 ερμηνευτές. (συμμετέχει χορευτικό της Σχολής Ελ. Τσαφούλια)

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Μεγάλοι χορηγοί είναι ο ΟΤΕ, η Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ και η εφημερίδα Πελοπόννησος. Χρυσός χορηγός το ΙΕΚ Ακμή και αργυρός χορηγός, η μονάδα Κυανούς Σταυτός.

Χορηγοί επίσης του Κοντσέρτου είναι οι επιχειρήσεις: ΟΛΠΑ, «ΒΑΤΗ & TILES» Ηλίας Αραβαντινός, παιδικός σταθμός «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», ΑΦΟΙ ΡΕΛΛΟΥ, «ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ», «ΒΟΧ», ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ, «ΜΕDFRIGO», γραφείο γ. τουρισμού «ΜΑΡΓΕΛΗΣ» οπτικά «ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ», η επιχείρηση ΓΚΥ, τεντούρα «ΚΑΣΤΡΟ»- Γ.ΧΑΧΑΛΗΣ και στούντιο φωτογραφίας ΧΑΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Για το Κοντσέρτο συνεργάζονται: η ΣΤΕΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ, η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και η σχολή χορού Ελ. Τσαφούλια. Για το γιορταστικό μπουφέ, που θα λειτουργήσει στο τέλος της συναυλίας, γλυκά θα προσφέρουν πολλά ζαχαροπλαστεία της πόλης μας, στο φουαγιέ του Κέντρου, στο οποίο παράλληλα θα διατίθεται και το ημερολόγιο που εξέδωσε η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ, με την ευκαιρία των εορτών.

Σημαντική είναι και η συνεισφορά των Μ.Μ.Ε που καλύπτουν ως χορηγοί επικοινωνίας το Κοντσέρτο: Εφημερίδες: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΓΝΩΜΗ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΧΑΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΟ, IN FACT. Ιστότοποι: Pelop, The best, Patras events, Flashstars, Διαδικτυακή ενημέρωση, Δυτικός άξονας, Beau Sillage, V-press, Happy week, Παιζώτοπος, Patrasso Culture & Ημερήσιος.gr. Ραδιόφωνα: ΕΡΑ Πάτρας, ΑΝΤ1, ΜΑΧ, ΣΚΑΙ, ΜΕΛΩΔΙΑ, ΣΕΝΤΡΑ, ΠΑΛΜΟΣ. Τηλεοράσεις: IONIAN, LEPANDO, SUPER B., ACHAIA, ΛΥΧΝΟΣ.

Η προσυναυλιακή εκδήλωση του Κοντσέρτου θα αρχίσει στις 6.30 το απόγευμα, με τη συμμετοχή του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ (Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη), του Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» (Διεύθυνση: Σταμάτης Λέκκας, βοηθός Δ/νσης- πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου) και της ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ (Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Δ/νσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου).