Με την αρχή της παραγωγής του να χρονολογείται πίσω στο 1728, μπορεί κανείς ακόμη και να γευτεί την παράδοση, αλλά και την γνώση στο συγκεκριμένο ποτό… Το AspallSuffolkCyder είναι εδώ, έτοιμο να αλλάξει την αντίληψη της ελληνικής αγοράς για τον μηλίτη. Πρόκειται για μια εκλεπτυσμένη και ελαφριά γεύση που σε τίποτα δεν θυμίζει ότι έχουμε δοκιμάσει μέχρι στιγμής.

Ο ιδανικός συνδυασμός της παράδοσης με την υψηλή ποιότητα καθιστούν το αποτέλεσμα διαχρονικό και ταυτόχρονα απολαυστικό. Η διαδικασία παραγωγής του, μας είναι εξαιρετικά οικεία αφού είναι πανομοιότυπη με αυτή του κρασιού!

Το AspallDraught έχει χαρακτηριστική γεύση φρέσκου μήλου και είναι μηλίτης «ξηρός» με έντονη επίγευση. Άλλη διαθέσιμη ποικιλία είναι αυτή του PremierCru, που παρομοιάζεται συχνά με σαμπάνια λόγω του «ευγενικού γαργαλίσματος» που προκαλεί στην γλώσσα. Το HarrySparrow, αντανακλά τέλεια την πλούσια και πολύπλοκη γεύση του Αγγλικού μηλίτη. Ιδανικό με πικάντικες γεύσεις όπως IndianandThaifood , με μια ελαφριά υποψία γλυκύτητας. Τέλος, το PeronellesBlush, χαρακτηρίζεται από την πρόσμειξη φρέσκων βατόμουρων στην συνταγή αφήνοντας στον ουρανίσκο μία γεύση σκανδαλιστικά φρουτώδη!

Aspall (2)

Δοκιμάστε μια διαφορετική, φυσική εμπειρία γεύσης με το υπέροχο άρωμα και την πλούσια γεύση του μηλίτη!

It’stheAspallexperience!

Για περισσότερες πληροφορίες :

www.loch-katrine-consulting.com

www.aspall.com