Το πιο γνωστό προϊόν κατά τις λιπαρότητας είναι ο άργιλος! Πολύ συχνά κάνω την περιποίηση του προσώπου μου με μάσκα αργίλου διότι με την ατμοσφαιρική ρύπανση και το καυσαέριο, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Όμως εκτός από το πρόσωπο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μάσκα αργίλου και στα μαλλιά σου, που εξίσου ταλαιπωρούνται από όλα αυτά! Η L’oreal έρχεται να σου προσφέρει ένα τελετουργικό καθαριότητας και απόλαυσης με άργιλο.

in__1294_56b9f9a12cfa6

Η πράσινη άργιλος αναζωογονεί τις ρίζες, η μπλε ενυδατώνει τα μήκη και η λευκή αναζωογονεί της άκρες. Αυτό είναι το μυστικό! Οι 3 τύποι αργίλου που προσφέρουν φρεσκάδα, ενυδάτωση και λάμψη. Ένα συστατικό που γνωρίσαμε για την περιποίηση του προσώπου και θα αγαπήσεις τώρα στα μαλλιά σου. Καινοτομία στη ρουτίνα λοιπόν, με περιποίηση και καθαρισμό!

Βάζεις τη μάσκα πριν το σαμπουάν και την αφήνεις για 5 λεπτά σε στεγνά μαλλιά. Στη συνέχεια ξεβγάζεις και λούζεις τα μαλλιά σου. Καλό είναι να τη χρησιμοποιείς 1 φορά την εβδομάδα. Μη νομίζεις ότι αν τη βάζεις κάθε μέρα θα γίνει καλύτερη δουλειά, ξεκάθαρα όχι! Σε προλαβαίνω!

“Είναι πολύ σύνηθες τα κανονικά μαλλιά να εμφανίζουν λιπαρές ρίζες με ξηρές άκρες. Δοκίμασε τη νέα σειρά του Elvive για 72Ω ανάλαφρα καθαρά μαλλιά”, Βασίλης Στρατηγός, Official Hair Stylist L’oreal Paris.

in__1294_56b9fa0bb32ff

 

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!