Οι  «The Artians» ετοιμάζουν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το περίφημο pop-up shop στο Libido στη Veso Mare. Το καθιερωμένο πλέον event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαΐου όπου θα παρουσιαστεί η νέα συλλογή για το καλοκαίρι 2014!

Η Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου και η Σοφία Βαγενά, το σχεδιαστικό δίδυμο πίσω από το brand, δημιουργούν για ακόμα μια φορά ένα fashion buzz στην Πάτρα με ένα νέο και φρέσκο τρόπο παρουσίασης που εντυπωσίασε πέρυσι το κοινό και έγινε talk of the town.

Το Fashion Pop-up Shop είναι η νέα hot τάση στο εξωτερικό, όπου γνωστά brands στήνουν στα πιο απροσδόκητα σημεία της πόλης μπουτίκ σχεδιασμένες να εκπλήξουν τους fans, προσφέροντας συγχρόνως μεγάλες εκπτώσεις στις καινούριες συλλογές! Επιπλέον είναι ένας σπουδαίος interactive τρόπος επικοινωνίας και γνωριμίας με τα πρόσωπα πίσω από την ετικέτα!

Οι «The Artians» ακολουθώντας τη νέα αυτή τάση, θα προσφέρουν κομμάτια της νέας τους συλλογής με έκπτωση, καθώς επίσης θα διατίθεται σε συμβολική τιμή και ένα limited edition δώρο για τους fans του brand!

Μαζί τους το Σάββατο 17 Μαΐου, τα καλλυντικά MAC και ο κομμωτής Akis Galatis εμπνέονται από τα εξωτικά τοπία της Χαβάης και σε συνεργασία με το πάντα ενημερωμένο και δημιουργικό χώρο του Libido, θα παρουσιάσουν τις καινούργιες τάσεις στο μακιγιάζ και το hair styling, προετοιμάζοντας τις καλεσμένες των Artians για το πάρτι που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, με Brazilian ρυθμούς. Τη μουσική θα συνοδεύσει το ποτό Lillet, τo διάσημο απεριτίφ με βάση από λευκό κρασί, βότανα, λικέρ και φρούτα, που θα είναι ο μέγας χορηγός ολόκληρης της βραδιάς!

And last but not least, για όλους όσους θα παρευρεθούν στο event το ινστιτούτο αισθητικής «ΖΕΝ» θα χαρίσει θεραπείες μασάζ που θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το άκρως δημιουργικό διήμερο!

Get ready to… POP!