Ο επιπλοποιός James McNabb που στη συνέχεια έγινε γλύπτης, εγκαινίασε μια νέα έκθεση με τίτλο Metros στο Robert Fontaine Gallery στο Μαϊάμι. Ο McNabb συνεχίζει την εξερεύνηση του σε αρχιτεκτονικά σχήματα χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια μορφή επεξεργασίας ξύλου που ονομάζει “σκιαγραφώντας με πριονοκορδέλα”.

Χωρίς να εστιάζει στο σχεδιασμό ή τη σταθερότητα όπως ένα αληθινός αρχιτέκτονας, δουλεύει με πιο αφηρημένα σχήματα, κομμένα από επαναχρησιμοποιημένα και εξωτικά ξύλα που με τη σειρά τους μετατρέπονται σε κομμάτια για μεγαλύτερα γλυπτά που μοιάζουν με τροχούς ή πίνακες.

mcnabb-2 mcnabb-3 mcnabb-4 mcnabb-5 mcnabb-6 mcnabb-7 mcnabb-8 mcnabb-9 mcnabb-10

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…