Ναι. Αγαπώ. Αγαπώ και θέλω να το φωνάξω. Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε ένα αγόρι που μου έχει κλέψει την καρδιά. Τον λένε Νικόλα. Είναι καστανόξανθος με εκφραστικά μάτια. Τόσο εκφραστικά που όταν με κοιτούν, αισθάνομαι σαν παγωτό που το άφησαν στον ήλιο να λιώνει!

Δεν ήξερα ότι μπορώ να αγαπήσω ένα πλάσμα τόσο δυνατά. Και είμαι τυχερή. Τυχερή που η αδελφή μου και ο γαμπρός μου απέκτησαν αυτό το όμορφο αγόρι και με έκαναν θεία. Αυτό το αγόρι γεννήθηκε πριν από 5 χρόνια. Κι όταν πρωτοκοιταχτήκαμε, μια ζεστασιά κατέκλυσε την ψυχή μου. Και τότε συνειδητοποίησα πόσο πολύ μπορεί να γεμίσεις σαν άνθρωπος. Είναι ένα μαγικό συναίσθημα. Τόσο μαγικό που έχει τη δύναμη να σε μεταλλάξει. Οι θείες και οι θείοι εκεί έξω σίγουρα με καταλαβαίνετε.

Μαγική σχέση. Που τίποτα δεν μπορεί να την διαλύσει. Μια ψυχή που καταφέρνει να κάνει τα μάτια μου να βουρκώνουν με κάθε του χαμόγελο. Που με κάνει να τρέχω κάθε φορά που λέει το όνομά μου όπως μόνο εκείνος ξέρει. Καταπληκτική σχέση. Μια σχέση που θα κρατήσει μια ζωή.

Η δε ιδιαιτερότητα αυτή της σχέσης, είναι οι “μυστικοί κώδικες επικοινωνίας”. Λεξούλες και προτάσεις, παρατσούκλια και αστειάκια που μόνο εκείνος κι εγώ κατανοούμε. Μια καταπληκτική σχέση αδυναμίας!

Μικρά πραγματάκια. Καθημερινά. Μικρά δείγματα αγάπης. Έτσι όπως πρέπει να δείχνεται η αγάπη. Με μια ζεστή αγκαλιά, ένα χάδι στα μαλλιά και ένα τρυφερό φιλάκι στο μάγουλο.

Αγαπώ. Με μοναδικό αντάλλαγμα να είναι εκείνος καλά. Έτσι όπως θα έπρεπε να εννοείται το “αγάπω”.

Αγνό, Τρυφερό, Αληθινό.

Να τα εκατοστήσεις Νικόλα μου!

Σ’αγαπώ.

fancy-red-heart-outline-tdz51xf7

 

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…