Η ζωή καθορίζεται τόσο από όσα έρχονται τυχαία σε εσένα, όσο και από τη στάση που έχεις απέναντι της ~ Khalil Gibran.

 

Είναι εύκολο να αποδεχτείς την ιδέα ότι τα “50 είναι τα νέα 40” ή “ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός” που κάθε κουβέντα για το πέρασμα του χρόνου χάνει το νόημα της. Και είναι αλήθεια ότι ακράδαντες έρευνες αποδεικνύουν ότι η ηλικία είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το άθροισμα των χρόνων από τη χρονιά που γεννήθηκες ως σήμερα. Ολοένα και περισσότεροι ειδικοί αποδεικνύουν ότι η πραγματική μας ηλικία επηρεάζεται άμεσα από τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας.

3046360-slide-s-1-watch-people-dance-the-age-they-feel-not-the-age-they-actually-are

c

l

Για να αποτυπώσει αυτό το πνεύμα, η Kiehl’s με περηφάνια παρουσιάζει το κίνημα Act Any Age – ένα ψηφιακό κίνημα που παροτρύνει τους φίλους της Kiehl’s να ανακαλύψουν την ηλικία που θέλουν να είναι. Το πνεύμα του κινήματος αποτυπώνεται σε ένα μοναδικό βίντεο το οποίο παρουσιάζεται στο Facebook και στο Youtube.

Σκηνοθέτησε ο Dan Sully και στους ρυθμούς του “And the Beat Goes On” της Anna Lhlis, το βίντεο παρουσιάζει άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και με διαφορετική προσωπικότητα ο καθένας που εκφράζουν με δικό τους τρόπο τη “δεύτερη ηλικία” στην παγκόσμια γλώσσα του χορού. Και φυσικά η Kiehl’s παροτρύνει τους φίλους της να συμμετάσχουν στο κίνημα ανεβάζοντας τις δικές τους εικόνες στα social media χρησιμοποιώντας τα hashtags #ActAnyAge και #KiehlsGreece.

p

bubby-thumb

“Το Act Any Age σε καλεί να αγαπήσεις τη δεύτερη ηλικία- την ηλικία που νιώθεις. Όταν ετοιμάζαμε αυτό το project, σκεφτόμασταν ότι θα θέλαμε να δώσουμε σε έναν 15 χρόνο να νιώσει επιχειρηματίας και να ξεκινήσει το δικό του startup ή να παροτρύνουμε μια 40 χρονη να βγει έξω και να χορέψει ή να γεμίσουμε με θάρρος έναν 60 χρονο που θα αρχίσει προπόνηση για το τρίαθλο. Αλλά η μεγαλύτερη ελπίδα μας είναι να εμπνεύσουμε όλους όσους δουν το βίντεο να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους και την εικόνα τους.” λέει η Cheryl Vitali, Kiehl’s General Manager Worldwide.

“Στρέψε το μυαλό σου προς τον στόχο και το σώμα σου θα ακολουθήσει.”

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!