Η μόδα που κυριάρχησε την δεκαετία του 1970 επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο, τόσο για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι καθώς και για την ερχόμενη περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16.

Οι τάσεις της σεζόν είναι επηρεασμένες κυρίως από την αρχή της δεκαετίας.

Το ταραχώδες κλίμα της εποχής, με την κρίση του πετρελαίου και τον πόλεμο του Βιετνάμ επέφερε, χωρίς υπερβολές, την επανάσταση στο χώρο της μόδας.

Η μόδα αλλάζει πρόσωπο και επαναπροσδιορίζει τα μέχρι τότε δεδομένα. Τα 70’s εκφράζουν την δυναμική πλευρά των γυναικών που μπορούν πια να υιοθετήσουν, μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, το στύλ που τις εκφράζει περισσότερο.

Το ντύσιμο μετατρέπεται σε καθαρά προσωπική υπόθεση.

Τα κομμάτια της περιόδου που διανύουμε έχουν αναφορές από την δεκαετία αυτή. Μετά από μια έρευνα αγοράς σας παρουσιάζω τα αγαπημένα μου 70’s-επηρεασμένα κομμάτια.

Το Βoho style φόρεμα

PicMonkey Collage

Η ολόσωμη φόρμα

PicMonkey Collage

To Denim

PicMonkey Collage

Tα Floral Prints

PicMonkey Collage

Κρόσια

PicMonkey Collage

Τα αξεσουάρ

PicMonkey Collage

Marietta Kontostanou

About Marietta Kontostanou

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο όμορφο νησί των Φαιάκων, για το οποίο καμαρώνει. Στην ηλικία των 15 μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όπου τελείωσε το λύκειο και στη συνέχεια έφυγε για σπουδές στην Αθήνα στο τμήμα «Κοινωνικής Πολιτικής» του Πάντειου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συνειδητοποίησε οτι η μόδα ήταν η μεγάλη της αγάπη. Για το λόγο αυτό σπούδασε παράλληλα Δημοσιογραφία της μόδας και αποφάσησε οτι τελικά ήταν αυτό με το οποίο θα ασχοληθεί. Λατρεύει τα ζώα και ότι έχει να κάνει με την τέχνη και τον χορό. Είναι επιρεπής στο καλό φαγητό καθώς και στο να εξερευνεί νέα μέρη και δραστηριότητες. Η οικογένεια και οι φίλοι της αποτελούν για εκείνη αστήρευτη πηγή έμπνευσης και δύναμης ενώ η αισιοδοξία – με μια δόση τρέλας-είναι για εκείνη τρόπος ζωής και σκέψης.