Αν είσαι λάτρης των βιβλίων ή αγαπάς την μόδα όσο εμείς, σου βρήκαμε έναν τρόπο να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ανέξοδα! Έτσι λοιπόν, αν έχεις σύνδεση στο internet(ναι τόσο απλό!) μπορείς να κατεβάσεις 425 βιβλία και καταλόγους εκθέσεων από το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης χωρίς κάποια χρέωση.

Στην ψηφιακή βιβλιοθήκη του Μουσείου βρήκαμε μια πλούσια συλλογή βιβλίων μόδας γεμάτα από υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και κείμενα, ερευνητές και curators του Μουσείου. Τα περισσότερα από αυτά έχουν εξαντληθεί στην έντυπη μορφή τους, έτσι αυτός είναι ο μόνος αλλά και ο ευκολότερος τρόπος για να τα αποκτήσει κανείς.
Εμείς σου προτείνουμε έξι τίτλους, τους οποίους μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου πατώντας στα αντίστοιχα links. Απολαύσε in style και stress-free νόμιμο downloading!

1. Christian Dior by Richard Martin and Harold Koda (1996)

Christian_Dior

Κατέβασέ το εδώ

2. Bare Witness by Richard Martin and Harold Koda (1996)

Bare_Witness

Κατέβασέ το εδώ

3. Waist Not: The Migration of the Waist, 1800-1960 by Richard Martin and Harold Koda (1994)

Waist_Not_The_Migration_of_the_Waist_1800_1960

Κατέβασέ το εδώ

4. Orientalism: Visions of the East in Western Dress by Richard Martin and Harold Koda (1994)

Orientalism_Visions_of_the_East_in_Western_Dress

Κατέβασέ το εδώ

5. Haute Couture by Richard Martin and Harold Koda (1995)

Haute_Couture

Κατέβασέ το εδώ

6. From Queen to Empress: Victorian Dress, 1837-1877 by Caroline Goldthorpe (1989)

From_Queen_to_Empress_Victorian_Dress_1837_1877

Κατέβασέ το εδώ

Michail Passos

About Michail Passos

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί στην Κηφισιά. Έχει πάθος με τα ταξίδια, την φωτογραφία και την τέχνη, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στο διάβασμα ενός καλού βιβλίου. Αγαπά την οργάνωση εκδηλώσεων και τρελαίνεται για τους ντοματοκεφτέδες της Αλεξάνδρας. Αντιπαθεί την αγένεια, την υπερβολή και τις μπάμιες. Απόφοιτος οικονομικών σπουδών και κάτοχος MBA, έπειτα απο αρκετές αναζητήσεις και ενασχόληση σε διάφορα πεδία τον κέρδισε η βιομηχανία της μόδας. Όταν δεν εργάζεται ως brand manager για τον Nassos Ntotsikas και την Fashion Assured αρθρογραφεί, χάνεται στον κυβερνοχώρο και οργανώνει τα επόμενα ταξίδια του.