Μια συννεφιασμένη μέρα στην πρωτεύουσα στάθηκε καλή αφορμή για να παρατηρήσω το πόσο διαφορετικοί είναι οι άνθρωποι, όταν δεν υπάρχει ο ήλιος.

Λίγο η σκοτεινιά, λίγο η υγρασία και αμέσως σταματούν να γελούν και το πρόσωπο τους από χαρούμενο και φωτεινό μεταμορφώνεται σε λυπημένο. Κίνηση στους δρόμους και φανάρια χαλασμένα είναι αρκετά για να δημιουργήσουν μία φασαρία που όμοιά της δεν συναντάς συχνά. Τα ραντεβού αρχίζουν να ακυρώνονται και την θέση τους παίρνει η βιασύνη για την βολή του σπιτιού. Η βρεγμένη άσφαλτος κάνει το γκρίζο περισσότερο έντονο από ποτέ και το ρυθμικό τικ τικ της βροχής αποσπά την προσοχή ακόμα και του πιο έμπειρου μουσικού.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος μιας απότομης μπόρας δεν είναι κάτι απλό. Κάνει μερικούς να κρύβονται κάτω από την ομπρέλα τους και κάποιους άλλους να τρέχουν σαν τρελοί κάτω από ένα ξεχασμένο υπόστεγο. Υπάρχουν όμως και αυτοί που γελάνε. Και εκείνοι που δεν νοιάζονται για το αν θα βραχούν ή όχι. Συνήθως παιδιά. Ή εκείνοι που έμειναν πάντα παιδιά…

Για όλους αυτούς γράφτηκε το σημερινό editorial. Για εκείνους που δεν τη φοβούνται τη βροχή και που μπορούν ακόμα, να απολαμβάνουν κάθε της σταγόνα, έστω και τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού. Για αυτούς δεν υπάρχουν μέρες χωρίς ήλιο. Γκρίζες μέρες. Υπάρχουν μόνο μέρες χωρίς χαμόγελο.

Τους το αφιερώνω γιατί τυχαίνει να ξέρω μερικούς από δαύτους!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!