Δύο πανέμορφα χαρούμενα κορίτσια με καταπληκτικά εσώρουχα μου χαμογελάνε ενώ μιλάω στο τηλέφωνο! Βρίσκομαι στην Αγίου Νικολάου 20 με ένα ποστ στα αριστερά μου σε pop style διάθεση που ‘’κρύβει’’ το νέο μαγαζί της εταιρείας εσωρούχων HunkemöllerΈνα πραγματικά grand opening αφού οι εκατό πρώτοι πελάτες θα αποκτήσουν δώρο ένα σουτιέν!

patras

Hunkemoller FB1

Θα σας το εκμυστηρευτώ… Για να μπεις στο δοκιμαστήριο θα υπάρχει κουδούνι που θα το πατάς για να μπει η Ηunkemoller sales assistant! Αλλά κι άλλες πολλές εκπλήξεις που θα τις μάθεις εκείνη την ημέρα. Θα γίνεις fashion victim… με την HKMX by Hunkemöller! Επιτέλους, μια συλλογή αφιερωμένη σε αυθεντικά σπορ κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς από σπορ σουτιέν κατάλληλα για κάθε δραστηριότητα, μαζί με βασικά κομμάτια activewear και must-have αξεσουάρ! Θα έρθει και η συλλογή με την υπογραφή από το A-list μοντέλο Sylvie Meis που είναι το πρόσωπο της Hunkemöller και θα έχει δική της σειρά!

01 15 010 (83-113x195 SIDE WINDOWS MAGNIFIER)_Page_1

Σημείωσε στην ατζέντα σου την ημερομηνία: Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Οπότε δεν έχεις παρά να καταφτάσεις γρήγορα στο κατάστημα, να μετρηθείς από το έμπειρο προσωπικό που θα βοηθήσει να βρείς το σωστό μέγεθος και να αποκτήσεις το πρώτο σουτιέν δώρο από την Hunkemoller!

Καλώς ήρθες στο πρώτο μαγαζί Hunkemöller στην Ελλάδα και όλα αυτά… αποκλειστικά στην Πατρά. WE CAN WAIT!

10612934_899601566739726_6011538130683241470_n

sylvie

“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion in the sky, the street. Fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”  Coco Chanel.