Η εποχή έφτασε που πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια θεματάκια με την ντουλάπα σου. Η δουλειά που σου τρώει απίστευτο χρόνο και στο τέλος αισθάνεσαι ότι έσκαβες όλη μέρα, σ’ αρέσει δεν σ’αρέσει, πρέπει να γίνει. Ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της… ταλαιπωρίας, είναι σίγουρο ότι θα έρθεις αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια: τα χρήματα που ξόδεψες σε πολλά και άχρηστα πράγματα.

Αλλά πρέπει να δείξεις πυγμή και να το αντιμετωπίσεις. Πρέπει η ντουλάπα να κάνει κι αυτή την ανοιξιάτικη… δίαιτά της.

Εντάξει αγαπητή μου φίλη, έφτασε η ώρα για την σκληρή αλήθεια: ήδη γνωρίζεις τι σε κολακεύει και τι όχι. Γνωρίζεις εκείνο το υπέροχο συναίσθημα που νιώθεις όταν φοράς το αγαπημένο σου ρούχο, αυτό που σου πάει γάντι. Φορώντας ή καταχωνιάζοντας ένα ρούχο που δεν σε κάνει να δείχνεις ή να αισθάνεσαι ωραία, είναι χαμένη υπόθεση. Γι’ αυτό λοιπόν κάνε το παρακάτω τεστ για να δεις αν τα ρούχα στην ντουλάπα σου αξίζουν μία θέση στο… βάθρο.

closet2

  • Με κολακεύει το κόψιμο, το ύφασμα και το χρώμα;
  • Είναι άνετο;
  • Μου πάει τώρα; (σε περίπτωση που έχεις πάρει μερικά κιλάκια)
  • Μπορώ να το μεταποιήσω ή να διορθώσω τυχόν ζημιές από κυλίδες ή τρύπες;
  • Μπορώ να σκεφτώ περισσότερα από μία περιπτώσεις να το φορέσω;
  • Ταιριάζει με τουλάχιστον 3 άλλα κομμάτια στην ντουλάπα μου;
  • Το φόρεσα πέρυσι;

Είναι μία δύσκολη διαδικασία, το ξέρω, αλλά είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα έχεις μια βελτιωμένη, περιποιημένη ντουλάπα με τις σωστές επιλογές που ταιριάζουν απόλυτα σε σένα.  Θα κάνει την επιλογή ντυσίματος κάθε πρώι παιχνιδάκι!

Sex and the City 2

Και κάτι πολύ σημαντικό: τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι πλέον, μπορεί να ταιριάζουν σε κάποιον άλλον, ή να τα δορίσεις σε κάποιο ίδρυμα. Δεν πετάμε τίποτα!

Καλό κουράγιο!

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…