Ο ήλιος καίει και πρέπει να σας δροσίσουμε. Εκτός από τις βουτιές στις όμορφες θάλασσές μας, θα θέλαμε να σας γλυκάνουμε με σπιτικό παγωτό ροδάκινο! Σκεφτήκαμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας την παρακάτω απλή σπιτική συνταγή. Αν σας αρέσει το παγωμένο τσάι, θα αγαπήσετε αυτό το παγωτό!

Είναι εξαιρετικά εύκολο και δροσιστικό.

Κολάζ2

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ: 

1 μεσαίο προς μεγάλο ροδάκινο

Tσάι γλυκό

Ξυλάκια παγωτού

Καλούπια παγωτού

φάκελος χωρίς τίτλο 21

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένετε και κόβετε το ροδάκινο. Προσθέστε 1 με 3 φέτες σε κάθε καλούπι παγωτού.

2. Στη συνέχεια, ετοιμάζετε το γλυκό τσάι. Όταν είναι έτοιμο, αδειάζετε το τσάι στα καλούπια μαζί με τις φέτες ροδάκινου.

3. Βάλτε τα στην κατάψυξη για 30-60 λεπτά. Στη συνέχεια, βγάλτε τα από την κατάψυξη για να προσθέσετε τα ξυλάκια. Αμέσως μετά, τα ξαναβάζετε στην κατάψυξη για να παγώσουν εντελώς. Μόλις παγώσουν, βγάλτε τα από την κατάψυξη, βρέξτε τα καλουπια με λίγο ζεστό νερό για 10 δευτερόλεπτα και έπειτα αφαιρείτε τα καλούπια και είναι έτοιμα για να τα απολαύσετε!

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές! Θα μπορούσατε να προσθέσετε λεμόνια, αντί για ροδάκινα, ή δυόσμο, ή σμέουρα. Επίσης, μπορείτε αντί για γλυκό τσάι, να επιλέξετε πράσινο και να προσθέσετε λίγο μέλι. Όπως και να έχει, είναι μία εύκολη, γρήγορη και σπιτική λύση!

(via papernstitchblog.com)

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…