Πάτρα, μία πόλη γεμάτη χρώματα, φως, χαμόγελα, και μουσική. Το Σάββατο είναι η αγαπημένη μέρα όλων στην πόλη για να βγούνε για μία πρωινή βόλτα. Ετοιμάζονται, βάζουν τα καλά τους, και ειδικά τώρα που έχει μπει το καλοκαίρι βλέπουμε χρώματα, φορέματα, φούστες, σορτσάκια, με λουλούδια, με πολύχρωμα σχέδια, σανδάλια, ανοιχτά παπούτσια, μεγάλα χαμόγελα και χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των περισσότερων.

Και αυτό το Σάββατο είχε και φιλοξενούμενους. Οι μπάντες που θα παρουσιαστούν στη μουσική σκηνή το διήμερο 14 και 15 Ιουνίου στο Παλαιό Νοσοκομείο για το φεστιβάλ που είναι αφιεωρένο στην Gypsy Jazz σκηνή έκαναν τις πρόβες τους στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και γέμισαν με μουσικές νότες την ατμόσφαιρα.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

 

Christos Tzoutis

About Christos Tzoutis

Ο Χρήστος, ή αλλιώς Τζούτης όπως θα ακούσετε να τον φωνάζουν, και μην ρωτήσετε από που βγαίνει, είναι το επώνυμό του. Ο Χρήστος, λοιπόν, είναι ρομαντικός και γεμάτος πάθος για (την) ζωή. Θα τον βρείτε στο Παραδοσιακό Καφενείο - Υποβρύχιο Βανίλια. Αν δεν τον βρείτε εκεί θα έχει πάει για τρέξιμο, προπόνηση, χορό, ή κατά πάσα πιθανότητα θα έχει πάρει την αγαπημένη του μηχανή (πορτοκαλί όπως λέει) και θα ταξιδεύει. Όνειρό του να ανακαλύψει τον κόσμο. Αγαπάει πολύ το επάγγελμα του, για αυτό και είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις στην Πάτρα και από τότε που θυμάται καλά τον εαυτό του δουλεύει. Εκτός από τη δουλειά του αγαπάει πολύ το καλό φαγητό, τα γλυκά της μαμάς του, την οικογένειά του ιδιαίτερα, τον χορό (λέει ότι αν ξαναγεννιόταν θα ήτανε χορευτής, χορεύει όλη την ώρα και με την πρώτη ευκαιρία), το ποτό και τις όμορφες βόλτες. Επίσης του αρέσει πολύ η φωτογραφία, για αυτό εάν τον συναντήσετε να κρατάει τη φωτογραφική του μηχανή στα χέρια μη διστάσετε να του χαρίσετε το καλύτερό σας χαμόγελο.