Πέρασε ο καιρός… ήρθε η Άνοιξη και τα μπουφάν σιγά σιγά θα γίνουν ζακέτα και από ‘κει που μετράγαμε σοκολάτες (εγώ δεν σταματάω πότε να μετράω) δίπλα στο τζάκι, δοκιμάσαμε το πρώτο παγωτό.

Παιδί της άνοιξης λοιπόν το Beau Sillage, που παρέα με το γιασεμί μπορεί να σε συντροφεύει τα βράδια όταν θα θέλεις να χαλαρώσεις αφήνοντας μισάνοιχτη τη μπαλκονόπορτα.

DSC_0325

Δεν ξέρω αν ήμουν η μόνη αλλά μικρή με το που εμφανίζονταν τα πρώτα σημάδια της Άνοιξης το μόνο που με ένοιαζε ήταν να πηγαίνω βόλτες και τα βράδια ξαπλωμένη στο κρεβάτι ευχόμουν να πηγαίναμε εκδρομή με το σχολείο την επόμενη μέρα. Το διάβασμα με το ζόρι.. και στο τέλος εφεύρισκα χίλιους λόγους για να μην διαβάσω καθόλου!

Μεγαλώνοντας  οι εκδρομές παρέμειναν πρώτη μου σκέψη όταν έφτανε η εποχή αυτή και προτάσεις του τύπου «πάμε έξω να πιούμε καφέ και να μαζέψουμε και λίγο ήλιο» σηματοδοτούσαν την αλλαγή..

DSC_0322

Μια αλλαγή που είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητη. Όταν η φύση μπορεί να γεννιέται ξανά και ξανά μπορείς και εσύ.. μπορείς να αλλάξεις από τα μέσα σου..από αυτά που θέλεις να κάνεις και τελικά τα προσπαθείς…

Άλλωστε όπως λέει και ένας αγαπημένος στίχος «Την Άνοιξη αν δεν την βρεις τη φτιάχνεις».

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!