Ξεκινώντας να σας γράφω κάτι δροσερό και πρωτότυπο ακόμα, λόγω Αυγούστου, θυμήθηκα τον Karl Lagerfeld που για την συλλογή της Chanel Fall 2014 Ready-to-wear, έστησε το runway του διπλού CC (Coco Chanel) σε μια γιγαντιαία αίθουσα του Grand Palais. Μπορεί να μην “σπάει” ούτε κατά διάνοια το στόμα του για ένα χαμόγελο, ωστόσο διαθέτει χιούμορ αφού μετάτρεψε την αίθουσα ενός high Super Market σε πασαρέλα!

Chanel-Supermarket-Sweep

karl

Μια επική γιορτή του καταναλωτισμού! Οι ετικέτες τουλάχιστον πεντακοσίων προϊόντων είχαν εκ νέου κωδικοποιηθεί σε Chanelspeak. Ένα αλυσοπρίονο (στο ανάλογο τμήμα του σούπερ μάρκετ) με πραγματική αλυσίδα Chanel, σακούλες σκουπιδιών με το λογότυπο Coco και όλα αυτά γύρω από τους πάγκους λαχανικών και φρούτων… Και σκέφτηκα… Φρούτα!!

blomor

Φρούτα λοιπόν και πως αυτά απεικονίζονται σε ρούχα και αξεσουάρ… Φάτε τα με τα μάτια σας!!

Untitled-4

Untitled-6

Untitled-2

Untitled-3

Μαζί με την Cara Delevingne, μούσα του Karl Lagerfeld, κάνει ντεμπούτο η μικρή αδελφή της Kim Kardashian, Kendall Jenner στην πασαρέλα του σούπερ μάρκετ-show.

Untitled-1

Ατελιέ/Διόρθωση: Βασιλεία Καμάρα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Niki Mitrofanaki

About Niki Mitrofanaki

Η Νίκη Μητροφανάκη είναι Fashion Stylist. Γεννημένη στην Αθήνα με ρίζες από την Κρήτη και ενδιάμεσα η Πάτρα που πηγαινοέρχεται 3,5 χρόνια τώρα. Θα την δείτε με έναν μπλε σκαραβαίο του 68’ (ο σκάρμπης όπως τον λέει), επιτέλους η Αγάπη της κέρδισε και μένει μόνιμα πια στην Πάτρα! Η μόδα για αυτήν είναι ένας ρόλος που κάθε φορά «μπαίνεις» και τον παρουσιάζεις. Όχι δεν είναι ηθοποιός αλλά έχει ντύσει πολλά γνωστά πρόσωπα και με το βεστιάριο που διαθέτει μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με στάρλετ της εποχής του 50’, μέχρι να σου βρει το πιο stylish μοντέρνο outfit που κυκλοφορεί στην πόλη και όχι μόνο. Υποκλίνεται στο ένδυμα εδώ και 14 χρόνια από το πώς να το σχεδιάσεις –υλοποιήσεις-πουλήσεις-στυλιζάρεις. Λατρεμένη δουλειά... τα χρόνια της στο Cosmopolitan. Αγαπημένες στιγμές στην θάλασσα με surf music. Το moto της (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) «ζήσε την ζωή που αγαπάς».