Μπορεί ο καιρός να κάνει τα τερτίπια του αλλά εμείς για καλό και για κακό το έχουμε ήδη κατεβάσει ή ανεβάσει αναλόγως την κατανομή της ντουλάπας. Αναφέρομαι στον πιστό μας φίλο, το τζιν σορτσάκι. Αγαπημένο denim κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας μιας και είναι ευκολοφόρετο, καθώς μπορεί με τα κατάλληλα πάντα αξεσουάρ να φορεθεί από τις πρωινές σου casual εμφανίσεις μέχρι και τις πιο κυριλέ βραδινές!!

1

Παρ’ όλο που συμβολίζει την ελευθερία και την άνεση να θυμάσαι ότι έχει έναν απαράβατο κανόνα. Πρέπει να βρεις το ιδανικό μήκος και την κατάλληλη εφαρμογή που θα κολακεύει των σωματότυπό σου.

Αν έχεις μερικά περιττά κιλά δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να το φορέσεις. Χρειάζεσαι μια πιο χαλαρή γραμμή και το μήκος πρέπει να απέχει μερικά εκατοστά από το σημείο που σταματάει ο γλουτός σου.

Denim Shorts II4

Σε κάθε περίπτωση δοκίμασε να κάνεις μερικές στροφές μπροστά από τον καθρέφτη σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις λεπτομέρειες εκείνες που κάνουν τη διαφορά.

Όσο για τους συνδυασμούς που μπορείς να ακολουθήσεις ρίξε μια ματιά σε μερικές προτάσεις για τη φετινή σεζόν.

561

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!