Η αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων είναι μια εύκολη λύση για μια λαμπερή επιδερμίδα. Το πιο σύνηθες είναι γύρω από την περιοχή της μύτης! Ήρθε η ώρα λοιπόν να πούμε τον τρόπο για το πως μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας pore strip γλιτώνοντας χρήματα!

Blackheads-Treatment-Remove-Blackheads-Blackheads-Blackheads-On-Nose-Blackheads-Naturally-Blackheads-Home-Remedies-Rid-Blackheads-Permanently-Blackheads-Fast-Blackheads-And-Whiteheads

Θα χρειαστείτε:

  • 1 κουταλιά της σούπας σκόνη ζελατίνης
  • 1 κουταλιά της σούπας γάλα
  • 1 μικρό μπολ
  • 1 πινελάκι

Βάλτε τη ζελατίνη στο γάλα και ανακατέψτε την μέχρι να διαλυθεί. Τοποθετείστε το μπολ σε φούρνο μικροκυμάτων για 5 δευτερόλεπτα σε μέτρια θερμοκρασία και όταν το μείγμα είναι χλιαρό με την βοήθεια του πινέλου απλώστε το στη μύτη σας.

tainies-gia-maura-stigmata

Μόλις στεγνώσει, περίπου 15′, βγάλτε το σιγά σιγά και ξεπλένεται με χλιαρό νερό.

Washing face

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!