Η Monica Lee είναι μία καλλιτέχνης από τη Μαλαισία και αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι η εμμονή της με τις λεπτομέρειες. Αν το σκεφτείτε καλά, μάλλον πρέπει να διαθέτει αυτά τα στοιχεία για να είναι σε θέση να δημιουργεί μερικά από τα πιο εντυπωσιακά «φωτο-ρεαλιστικά» σχέδια που έχουμε αντικρίσει. Όπως αναφέρει η ίδια, της αρέσει να προκαλεί τον εαυτό της με περίπλοκα πορτρέτα, ιδίως πρόσωπα με φακίδες ή γένια.

Η Lee εργάστηκε στον ψηφιακό κόσμο για 12 χρόνια πριν κάνει το μεγάλο άλμα στον κόσμο του illustration. Για να ολοκληρώσει ένα σχέδιο, χρειάζονται 3 με 4 εβδομάδες!

Η καλλιτέχνης αποδίδει την αγάπη της για τον υπερρεαλισμό στον πατέρα της, ο οποίος εργαζόταν στον τομέα της φωτογραφίας. Μπορείτε να ακολουθήσετε την Monica Lee στο Facebook ή το Instagram. Επίσης, πουλάει τα  πολύπλοκα σχέδια της ως θήκες για smartphone. (via thisiscolossal)

Monica_Lee_illustration_001 Monica_Lee_illustration_002 Monica_Lee_illustration_003 Monica_Lee_illustration_004 Monica_Lee_illustration_005 Monica_Lee_illustration_007 Monica_Lee_illustration_008 Monica_Lee_illustration_009 Monica_Lee_illustration_girl_with_glasses

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…