Να σου πηγαίνουν τα μπλε και να προσπαθούν να σε πείσουν πως το μωβ είναι το χρώμα που σου ταιριάζει. Να φοράς 38 νούμερο παπούτσι και να επιμένουν πως το πόδι σου χώρα και στο 39. Με τα μπλε ρούχα και το 38 νούμερο παπούτσι μπορείς να γυρίσεις όλο τον κόσμο. Να διασχίσεις στεριές και στεριές και σε μερικές περιπτώσεις να νιώσεις πως έχεις βγάλει φτερά και πετάς. Άλλα όχι. Κάποιοι σου δίνουν να φοράς λάθος χρώματα και λάθος νούμερα και προσπαθούν να σε πείσουν πως σου πάνε, πως φτιάχτηκαν ξεκάθαρα για σένα..

Και εσύ κάποια στιγμή πέφτεις στην ρημάδα την παγίδα και απαρνείσαι όλα τα χρώματα που σε φωτίζουν και όλα εκείνα τα παπούτσια με τα οποία νιώθεις άνετα… μόνο και μόνο για να τους αρέσεις. Απαρνείσαι το 38 νούμερο ακόμα και αν ξέρεις πως με το 37 θα κουτσαίνεις… Μόνο και μόνο για να τους αρέσεις…

παπούτσια μπο

Τα λάθος νούμερα παπούτσια και τα λάθος χρώματα είναι τα ψεύτικα καλούπια που βάζουμε τον αληθινό μας εαυτό. Λάθος επιλογές χρωμάτων και νούμερων σε σωστά σώματα και πόδια… Αθλητικά και γόβες που φορέθηκαν μαζί με φορέματα και φόρμες, σε λάθος περιστάσεις…

Φθηνά ρούχα και παπούτσια με τα οποία μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και ακριβά με τα οποία σκοντάφτουμε την επόμενη στιγμή.

Όσο φοράς το λάθος νούμερο και το λάθος χρώμα ο καθρέφτης σου θα στο υπενθυμίζει. Θα σου δείχνει ξεκάθαρα πως αυτά δεν σε αντιπροσωπεύουν, όσες φορές και να τον ρωτήσεις, πως δεν είσαι αυτό το είδωλο που αντικατοπτρίζεται αλλά ένας άλλος. Με τα σωστά θα μπορείς να κοιτάζεσαι και η εικόνα θα σου δίνει τη δύναμη να προσπερνάς όλα τα εμπόδια, να διασχίζεις αποστάσεις ανάμεσα στους ανθρώπους, να μην είσαι σκυφτός και να μην σέρνεσαι ποτέ.

Στο τέλος τέλος σημασία δεν έχει πόσες φορές θα βάλουμε τα λάθος παπούτσια μαζί με τα λάθος χρώματα αλλά για πόσο καιρό θα τα φοράμε!!!

à bientôt!!!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!