Είναι μέρες που βλέπεις έξω κόσμο χαρούμενο, γεμάτο διάθεση, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη. Συνήθως Σαββατοκύριακο! Και ειδικά εάν η μέρα είναι ηλιόλουστη ο περισσότερος κόσμος ξυπνάει ορεξάτος, ετοιμάζεται, γίνεται όμορφος, βάζει τα καλά του και τη καλή του διάθεση και βγαίνει για βόλτα.

Βόλτα με τα καρότσια, με τα παιδιά, με τα σκυλιά. Για ψώνια, για καφέ, για να πάνε να δούμε φίλους, να παίξουνε στις πλατείες, ή απλά να κάνουν μία όμορφη βόλτα.

Πρωινά σαββατοκύριακου στο κέντρο της πόλης! Μπαμπάδες που γίνονται πάλι παιδιά, γονείς με τα παιδιά από το χέρι να κάνουνε βόλτες. Φίλοι να μαζεύονται στα καφέ και να λένε τα νέα της εβδομάδας. Υπέροχα!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

Christos Tzoutis

About Christos Tzoutis

Ο Χρήστος, ή αλλιώς Τζούτης όπως θα ακούσετε να τον φωνάζουν, και μην ρωτήσετε από που βγαίνει, είναι το επώνυμό του. Ο Χρήστος, λοιπόν, είναι ρομαντικός και γεμάτος πάθος για (την) ζωή. Θα τον βρείτε στο Παραδοσιακό Καφενείο - Υποβρύχιο Βανίλια. Αν δεν τον βρείτε εκεί θα έχει πάει για τρέξιμο, προπόνηση, χορό, ή κατά πάσα πιθανότητα θα έχει πάρει την αγαπημένη του μηχανή (πορτοκαλί όπως λέει) και θα ταξιδεύει. Όνειρό του να ανακαλύψει τον κόσμο. Αγαπάει πολύ το επάγγελμα του, για αυτό και είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις στην Πάτρα και από τότε που θυμάται καλά τον εαυτό του δουλεύει. Εκτός από τη δουλειά του αγαπάει πολύ το καλό φαγητό, τα γλυκά της μαμάς του, την οικογένειά του ιδιαίτερα, τον χορό (λέει ότι αν ξαναγεννιόταν θα ήτανε χορευτής, χορεύει όλη την ώρα και με την πρώτη ευκαιρία), το ποτό και τις όμορφες βόλτες. Επίσης του αρέσει πολύ η φωτογραφία, για αυτό εάν τον συναντήσετε να κρατάει τη φωτογραφική του μηχανή στα χέρια μη διστάσετε να του χαρίσετε το καλύτερό σας χαμόγελο.