Τα πήρα όλα… διπλωμένα σε μικρά κυκλάκια γιατί έτσι δεν τσαλακώνονται… παλιό κόλπο για τα ρούχα που είναι στριμωγμένα σε βαλίτσες… Μαγιό και λοιπά κλαπατσίμπανα για την παραλία checked και ήμουν πανέτοιμη να περάσω τρεις μέρες μακριά από όλα εκείνα που αγχώνουν και μπλοκάρουν… Τέτοιες αποδράσεις τις έχω ταυτίσει  με μπάνιο, καλό φαγητό, διάβασμα και χαλάρωση –βίτσια που δεν τα σηκώνει πια εύκολα η καθημερινότητα…

Σύμφωνα με τον παλιό μου εαυτό αν με άφηνες ελεύθερη πιθανότατα να κουβαλούσα μαζί δύο τσαντάρες συμπράγκαλα τα οποία πότε δεν θα χρησιμοποιούσα όσο και να το προσπαθούσα… Η βελτιωμένη εκδοχή μου όμως, είναι πλέον εδώ για να μου θυμίζει πως σε τέτοιες εξορμήσεις το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή παρέα και όρεξη… Όρεξη να αποδράσεις και να «βάλεις φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή» όπως πολύ σωστά έχει τραγουδήσει το συγκρότημα ΤΡΥΠΕΣ…

Αυτό ήταν, με το που φύγαμε μερικά μόνο χιλιόμετρα μπήκα σε ΖΕΝ mode και τίποτα δεν είχε πια σημασία από εκείνο το αεράκι που διαπερνούσε τη σχισμή του παραθύρου και με χτυπούσε απαλά στο πρόσωπο… Και καθώς ολοένα και δροσιζόμουν αναρωτήθηκα πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας.

Ίσως θα πρέπει να χαιρόμαστε τις μικρές μας στιγμές περισσότερο μέσα στον παραλογισμό που κυκλοφορεί εκεί έξω.. Γιατί αν θέλεις να ξέρεις σου έχω νέα φίλη μου! Όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα, τα καταφέρνουμε… Δεν έχει πέσει ακόμα ο ουρανός στα κεφάλια μας και σίγουρα είμαστε πολύ μακριά από το τέλος του κόσμου!

Είναι μία δύσκολη εποχή-ποιος το αμφισβητεί αυτό-αλλά μπορείς και εσύ όπως μπορώ και εγώ να ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να ζεις τέτοιες μικρές στιγμές… Μπορείς και εσύ να βρεις λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα σου να κάνεις ένα διάλειμμα και να γελάσεις με την ψυχή σου, να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και που στο τέλος της ημέρας θα σου έχουν γεμίσει την ψυχή και το μυαλό.

Και ποιος ξέρει μετά, ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος και εσύ να έχεις περάσει πολλές τέτοιες αποδράσεις ακόμα και αν δεν έχεις πάει πουθενά!!!

Enjoy!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!