Από μικρός και εγώ και όσο μεγάλωνα σιγά σιγά, που δεν πρόκειται να μεγαλώσω, θα μείνω για πάντα παιδί, αλλά λέμε τώρα και όσο μεγαλώνω, θέλω και εγώ να γίνω μπαμπάς, να παίρνω τα παιδάκια μου από το χέρι βόλτα, να πηγαίνουμε για ποδήλατο, για παιχνίδι, να χαζέψουμε παρέα, να είμαστε φιλαράκια.

Έτσι έμαθα από τους γονείς μου, με παίρνανε από πολύ μικρό με την αδερφούλα μου και μας πηγαίνανε βόλτες, αμέτρητες. Γνωρίζαμε κόσμο, ερχόμασταν σε επαφή με άλλα παιδάκια, παίζαμε, γινόμασταν κοινωνικοί και χαμογελαστοί. Έτσι μάθαμε, και μου αρέσει πολύ που το βλέπω και σε νέους γονείς. Βλέπω μπαμπάδες που έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για να μοιραστούν με την οικογένειά τους και αδράζουν αυτή την ευκαιρία και την εκμεταλλεύονται.

Χαίρομαι που τους βλέπω. Αφού και εγώ θέλω να γίνω μπαμπάς. Πολύ όμορφη εικόνη να την χαζεύεις προσδοκώντας και εσύ (εγώ) να γίνεις με τη σειρά σου πατέρας. Είτε αγοράκι, είτε κοριτσάκι.

Για το τέλος και λόγω εορτών θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλό Πάσχα με τη σειρά μου, Καλή Ανάσταση με υγεία, αγάπη και ευτυχία να σας γεμίζει σε κάθε σας στιγμή, να χαμογελάτε και έχετε μόνο αληθινές στιγμές γεμάτες χαρά και όμορφα συναισθήματα για να γεμίζουν το φωτογραφικό άλπμουμ της ζωής σας.SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Christos Tzoutis

About Christos Tzoutis

Ο Χρήστος, ή αλλιώς Τζούτης όπως θα ακούσετε να τον φωνάζουν, και μην ρωτήσετε από που βγαίνει, είναι το επώνυμό του. Ο Χρήστος, λοιπόν, είναι ρομαντικός και γεμάτος πάθος για (την) ζωή. Θα τον βρείτε στο Παραδοσιακό Καφενείο - Υποβρύχιο Βανίλια. Αν δεν τον βρείτε εκεί θα έχει πάει για τρέξιμο, προπόνηση, χορό, ή κατά πάσα πιθανότητα θα έχει πάρει την αγαπημένη του μηχανή (πορτοκαλί όπως λέει) και θα ταξιδεύει. Όνειρό του να ανακαλύψει τον κόσμο. Αγαπάει πολύ το επάγγελμα του, για αυτό και είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις στην Πάτρα και από τότε που θυμάται καλά τον εαυτό του δουλεύει. Εκτός από τη δουλειά του αγαπάει πολύ το καλό φαγητό, τα γλυκά της μαμάς του, την οικογένειά του ιδιαίτερα, τον χορό (λέει ότι αν ξαναγεννιόταν θα ήτανε χορευτής, χορεύει όλη την ώρα και με την πρώτη ευκαιρία), το ποτό και τις όμορφες βόλτες. Επίσης του αρέσει πολύ η φωτογραφία, για αυτό εάν τον συναντήσετε να κρατάει τη φωτογραφική του μηχανή στα χέρια μη διστάσετε να του χαρίσετε το καλύτερό σας χαμόγελο.