Τον Νάσσο τον γνώρισα στον σταθμό Σεπολίων, συγκεκριμένα έξω στο πεζοδρόμιο μπροστά από ένα σούπερ μάρκετ! Τον περίμενα να μου φέρει την τότε συλλογή από πλεκτά S/S 2013 Deep Sea. Συνεργάστηκα μαζί του για το Savoir Ville. Έκτοτε ο ρυθμός της δουλειάς μας δεν μας άφηνε άλλο περιθώριο από το να βρισκόμαστε σε κάθε δρόμο και πεζοδρόμιο που μπορούσε ο καθένας μας να παρκάρει για του επιστρέψω ή να παραλάβω ρούχα του!

Χάρηκα ιδιαίτερα λοιπόν όταν έμαθα για το νέο του Ατελιέ, πόσο μάλλον που παραβρέθηκα στη παρουσίαση της νέας του ξεχωριστής συλλογή Άνοιξη /Καλοκαίρι 2014 Diaspora. Ρούχα εμπνευσμένα από την Χίο και συγκεκριμένα από τον τόπο του το χωριό Πυργί.

Nikos_Karanikolas-3474 Nikos_Karanikolas-3443 Nikos_Karanikolas-3440 Nikos_Karanikolas-3261

Τα υλικά που αποτελούνται τα ρούχα του είναι άριστης ποιότητας όπως μετάξι, βαμβάκι, παγιέτα, acetate, fetucia. Αέρινα ρούχα από πλεκτό με πολλές στιλιστικές δυνατότητες. Ο Nassos Ntotsikas ήταν υποψήφιος στο φετινό Madwalk Fashion Project και οι συλλογές του διανέμονται σε Ελλάδα, Ισπανία και Αίγυπτο. Ξεχωριστό θέμα αποτελεί και το λανσάρισμα της κολεξιόν του με νυφικά φορέματα τα οποία αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Στο event παρευρέθηκαν γνωστά πρόσωπα όπως Τζένη Μποτση, Χρύσα Παπά, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Μυρτώ Κάζη και βέβαια η Μαριάννα Πολυχρονίδη που είναι η μούσα του σχεδιαστή που ερμήνευσε τραγούδια με θέμα την ξενιτιά με αφορμή την ονομασία της κολεξιόν Διασπορά, είδαμε επίσης τον Μάνο Γερακίνη που έχει το website www.closetonthego.com, την Ευγενία Ζήντρου stylist&fashion designer και φυσικά πάντα δίπλα του τον Μιχάλη Πάσσο που έστησε την παρουσίαση και επίδειξη της νέας κολεξιόν.

Nikos_Karanikolas-3506 Nikos_Karanikolas-3239 Nikos_Karanikolas-3280 Nikos_Karanikolas-3255 Nikos_Karanikolas-3339 unnamed Nikos_Karanikolas-3585 Nikos_Karanikolas-3528 Nikos_Karanikolas-3602

Φάγαμε και ήπιαμε τα πάντα και η γεύση της μαστίχας Χίου δεν έφυγε από το στόμα μας! cupcakes με γεύση μαστίχα και όχι μόνο για να τιμήσουμε την Χιώτικη καταγωγή του Νάσσου!! Επίσης ήπιαμε μαστίχα και κρασί προσφορά από την κάβα www.vinifera.gr. Δοκιμάσαμε ακόμη, το νέο Colour Elixir Gloss της MaxFactor που μας εντυπωσίασε!

Είδαμε τα logo pendats που φτιάξανε, από καθαρό ασήμι, καθώς σιγά-σιγά θα μπουν και στο κόσμημα συνοδευτικά πάντα με το ρούχο. Και την Μαριάννα να ανακοινώνει ότι “στα άχρηστα κομμάτια υφάσματα που ο Νάσσος θα πετά  εγώ θα φτιάχνω κοσμήματα” (μμ κάτι μου θυμίζει αυτό!).

Μπράβο και Καλές δουλειές… γιατί είναι βασικό!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το official site, τη fb page, ή να επισκεφτείτε το Atelie κατόπιν επικοινωνίας Ξάνθης 1 & Καραολή Δημητρίου, Λυκόβρυση 141 23, τηλ. 69373 19 528.

* Το θέμα επιμελήθηκε η fashion stylist Νίκη Μητροφανάκη η οποία θα συμμετέχει στην ομάδα του Beau Sillage με πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες.