Είχα διάθεση να δημιουργήσω κάτι σήμερα και είδα την κατασκευή των υφασμάτινων βραχιολιών που βλέπετε. Πρόκειται για μια κατασκευή που μπορείτε εύκολα να κάνετε μόνοι σας. Μπορείτε άνετα να το διασκεδάσετε επιλέγοντας διάφορα υφάσματα και μοτίβα και θα δείτε ότι θα δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό βραχιόλι που θα θέλετε να φοράτε όλη την ώρα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι!

YΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ 

  • Διάφορα παραπεταμένα υφάσματα, κομμένα σε τριγωνικές λωρίδες (2,5 cm πλάτος και 28cm μήκος)
  • Σύρμα ειδικό για βραχιόλια
  • Κουμπώματα βραχολιών
  • Πένσα
  • Κόλλα υφάσματος
  • Ξύλινα καλαμάκια

IMG_3987

ΕΚΤΕΛΕΣΗ (Στο τέλος των εικόνων, θα βρείτε ένα-ένα τα βήματα. Να πούμε ότι μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε, επιλέγοντας κι άλλα υλικά της αρεσκείας σας)

1

2

3 4 5

ΒΗΜΑ 1

Ξεκινήστε τυλίγοντας το ύφασμα γύρω από το ξυλάκι, αρχίζοντας από το πλατύ μέρος, καταλήγοντας στο τριγωνικό.

ΒΗΜΑ 2

Βάλτε κόλλα στο μήκος του υφάσματος και συνεχίστε το τύλιγμα μέχρις ότου ολοκληρωθεί.

ΒΗΜΑ 3

Αφαιρέστε το προσεκτικά από το ξυλάκι για να στεγνώσει καλά.

ΒΗΜΑ 4

Λυγίξτε το ένα μέρος του σύρματος και σφραγίστε το με το κούμπωμα. Το ίδιο θα κάνετε και στην άλλη πλευρά του σύρματος για την ένωση.

ΒΗΜΑ 5

Περάστε τα φτιαγμένα υφασμάτινα σχέδια μέσα από το σύρμα ώσπου να γεμίσετε το σύρμα.

Έτοιμο!

Φωτογραφίες και ιδέα από το henryhappened.com

 

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…