Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκμεταλλευτείτε «αδιάφορα» παραπεταμένα γυάλινα μπουκάλια. Και αυτός ο τρόπος είναι απλός και θα τα μετατρέψει σε ένα όμορφο διακοσμητικός που φτιάξατε μόνοι σας.

Αντί λοιπόν να πεταχτεί στον κάδο ανακύκλωσης, μπορείτε να το κάνετε καινούργιο τοποθετώντας όμορφα κλαδιά ή ευκάλυπτο όπως στη φωτογραφία.

Συνολικός χρόνος κατασκευής: 10 λεπτά!

glass1

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

  • Σπρέι χρώματος
  • Γυάλινο μπουκάλι
  • Λευκό οινόπνευμα
  • Ζεστό νερό

Ξεκινήστε με την αφαίρεση της ετικέτας Βοηθά να αφαιρέσετε όσο περισσότερο χαρτί μπορείτε και στη συνέχεια μουλιάστε το μπουκάλι σε ζεστό νερό για περίπου 20 λεπτά. Χρησιμοποιήστε  σφουγγάρι για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα, μετά στεγνώστε και στη συνέχεια, διορθώστε τις ατέλειες του γυάλινου μπουκαλιού με οινόπνευμα.

Βγείτε έξω από το σπίτι για να ξεκινήσετε την διαδικασία του σπρέι χρώματος.  Για να επιτευχθεί η ομπρέ εμφάνιση, γυρίστε μπουκάλι ανάποδα και χρωματίστε το κάτω μέρος και τη βάση, κάνοντας το με κυκλικό τρόπο.

Στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει.

 

Vassilia Camara

About Vassilia Camara

Γεννήθηκε στο όμορφο Μόντρεαλ του Καναδά. Πήγε σχολείο αλλά υποστηρίζει με πάθος ότι τα μαθήματα της ζωής είναι το... πραγματικό σχολείο. Εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ τα τελευταία 12 χρόνια στην Πάτρα κάνοντας λίγο πολύ τα πάντα. «Κρυφό» της πάθος η ζωγραφική. Από μικρή θυμάται να πιάνει χαρτί και να ζωγραφίζει με τις ώρες και μια ωραία μέρα στο ξεκάρφωτο την πήρε η αδελφή της από το χέρι και την πήγε σε μια σχολή σχεδίου μόδας. Κάποιες φορές στη ζωή θέλουμε έναν άνθρωπο να μας ταρακουνάει… Εργάζεται στο «thebest.gr» και είναι συνιδιοκτήτρια του «Beau Sillage». Χαλαρώνει με soft jazz, της αρέσει να ταξιδεύει σε δικούς της φανταστικούς κόσμους, αλλά και σε πραγματικούς, βρίσκει ομορφιά σε απλά καθημερινά πράγματα, είναι αισιόδοξη σε σημείο που εκνευρίζει τους άλλους αλλά δε τη νοιάζει και πιστεύει ότι η ευτυχία μπαίνει χωρίς να το καταλάβεις από την πόρτα που ξέχασες ανοιχτή…