Αγαπητέ θεέ τσα!

Το ξέρω… είμαι απαράδεκτη… έχω να σε πάρω τηλέφωνο πολλές εβδομάδες, δεν ξέρω μην έγιναν και χρόνια αλλά anyway ποιος νοιάζεται;;; Που λες λοιπόν, τον τελευταίο καιρό σε συλλογιέμαι συχνά μιας και κουβεντιάζω με κόσμο και κοσμάκη για την ενέργεια που εκπέμπουμε εμείς οι άνθρωποι στους γύρω μας. Την αύρα μας αλλά και το διαλογισμό. Full time master απ ’ό, τι καταλαβαίνεις. Τώρα θα μου πεις τι σε νοιάζουν εσένα όλα αυτά; Αλλά να ρε Θεέ, είναι που λένε πως όλα αυτά πηγάζουν από κάτι ανώτερο και μόνο εσύ μου ήρθες στο μυαλό.

Η λέξη αύρα ορίζεται ως ένα φωτεινό πεδίο δηλαδή μια λεπτή, φωτεινή ακτινοβολία γύρω από ένα πρόσωπο (όπως το φωτοστέφανο ή aureola στη θρησκευτική τέχνη). Η απεικόνιση μιας τέτοιας αύρας υποδηλώνει συχνά ότι ένα άτομο κατέχει ιδιαίτερη δύναμη ή αγιότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η αύρα ανταποκρίνεται ταχύτατα σε κάθε ώθηση της σκέψης. Η εξασθένηση της ζωτικότητας που αισθανόμαστε μερικές φορές, ιδιαίτερα όταν συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που απομυζούν ασυνείδητα εκείνους που βρίσκονται γύρω τους, είναι τέτοιο και μάλιστα τρανταχτό παράδειγμα!

Η δύναμη της ανθρώπινης σκέψης πάνω στη λεπτή ύλη είναι τεράστια και αν σκεφτούμε πως βρισκόμαστε μέσα σε ένα κέλυφος, είναι σαν να το έχουμε χτίσει γύρω μας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως αρκετοί για να αποφύγουν μία ενδεχόμενη αρνητική αύρα καταφεύγουν στο διαλογισμό.

Αυτό συνέβη και με μένα, που έχω καταλάβει πως για να μπορέσω να αποβάλλω τις άχρηστες και ανεξέλεγκτες σκέψεις – τις δικές μου και των άλλων- πρέπει να μάθω να διαλογίζομαι. Έχω προσπαθήσει στο παρελθόν, αλλά μάταια.

Όμως επειδή το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι, βρήκα τρόπο μέσα από το υπέρ-gadget της εποχής μας το γνωστό σε όλους i-phone, οδηγίες για να ξεκινήσω και πάλι να διαλογίζομαι. Δοκίμασα το guided meditations της Silva Method και μάντεψε, με πήρε ο ύπνος στην παραλία. Αμέσως να γελάσεις ε;;; Τόσα είπαμε πιο πάνω για την αρνητική ενέργεια και εσύ ακόμα να βάλεις μυαλό. Μάθε λοιπόν πως δεν με πήρε ο ύπνος από το διαλογισμό, αλλά από εκείνο το τέλειο και συνάμα δροσερό αεράκι που με φυσούσε απαλά στο πρόσωπο.

Μέσα στην έμπνευση αφέθηκα εντελώς στα γαλάζια νερά της θάλασσάς σου και σκεφτόμουν πως μερικά πράγματα είναι όντως πολύ απλά. Είναι πολύ εύκολο να σκέφτεσαι θετικά αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Ακόμα και όταν όλα δείχνουν να στραβώνουν εσύ να μην ψαρώνεις. Να σκέφτεσαι θετικά. Τότε να δεις τι θετικές αύρες θα συλλέγεις δίπλα σου και πόση από τη θετική σου ενέργεια θα χαρίζεις στο περιβάλλον γύρω σου. Και έτσι απλά ένιωσα σαν να σε συναντούσα στ’ αλήθεια. Μου χάρισες ένα μεγάλο χαμόγελο που θα προσπαθήσω να το κρατήσω για πολύ καιρό στα χείλη! Στο υπόσχομαι!!!

Υ.Γ: Και δεν θα σταματήσω το διαλογισμό!!

Πάντα δική σου!

Πέπη

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!