Τον τελευταίο καιρό, και συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να χρησιμοποιεί για μεταφορικό μέσο το ποδήλατο. Είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα το ποδήλατο σαν όργανο γυμναστικής, πλεον όμως το χρησιμοποιούμε σα μέσο μεταφοράς, για μία χαλαρή βόλτα.

Η πόλη μας διαθέτει, ταυτόχρονα, τους καλύτερους και τους χειρότερους δρόμους για τη χρήση αυτού. Καλύτερη γιατί επί το πλείστον είναι μία επίπεδη πόλη με εξαιρετικά μεγάλη παραθαλάσσια ζώνη, πανέμορφη και με εξαιρετικό ηλιοβασίλεμα και δυστυχώς χειρότερη γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας ποδηλατόδρομος, και οι οδηγοί δεν είναι συνηθισμένοι, με αποτέλεσμα να μην προσέχουν τους ποδηλάτες.

Ελπίζουμε αυτό κάποια στιγμή να αλλάξει και να μετατραπεί σε ένα ασφαλέστατο μέσο μεταφοράς και να γίνει η καθημερινότητά μας ακόμα πιο όμορφη!SONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Christos Tzoutis

About Christos Tzoutis

Ο Χρήστος, ή αλλιώς Τζούτης όπως θα ακούσετε να τον φωνάζουν, και μην ρωτήσετε από που βγαίνει, είναι το επώνυμό του. Ο Χρήστος, λοιπόν, είναι ρομαντικός και γεμάτος πάθος για (την) ζωή. Θα τον βρείτε στο Παραδοσιακό Καφενείο - Υποβρύχιο Βανίλια. Αν δεν τον βρείτε εκεί θα έχει πάει για τρέξιμο, προπόνηση, χορό, ή κατά πάσα πιθανότητα θα έχει πάρει την αγαπημένη του μηχανή (πορτοκαλί όπως λέει) και θα ταξιδεύει. Όνειρό του να ανακαλύψει τον κόσμο. Αγαπάει πολύ το επάγγελμα του, για αυτό και είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις στην Πάτρα και από τότε που θυμάται καλά τον εαυτό του δουλεύει. Εκτός από τη δουλειά του αγαπάει πολύ το καλό φαγητό, τα γλυκά της μαμάς του, την οικογένειά του ιδιαίτερα, τον χορό (λέει ότι αν ξαναγεννιόταν θα ήτανε χορευτής, χορεύει όλη την ώρα και με την πρώτη ευκαιρία), το ποτό και τις όμορφες βόλτες. Επίσης του αρέσει πολύ η φωτογραφία, για αυτό εάν τον συναντήσετε να κρατάει τη φωτογραφική του μηχανή στα χέρια μη διστάσετε να του χαρίσετε το καλύτερό σας χαμόγελο.