Το καλοκαίρι έρχεται, οι σχεδιαστές οργίασαν στα fashion show και τα χρώματα είναι κυρίαρχοι πια στην καθημερινότητα μας! Ήρθε ο καιρός λοιπόν να δοκιμάσουμε έντονα χρώματα στα νύχια μας σε συνδυασμό με γραμμές, κύκλους, περίεργα σχήματα και μια τρελή φαντασία που μπορεί να κάνει τα πάντα! Τα παρακάτω σχέδια είναι από τα fashion week που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Blonds-Spring-2014

butter LONDON At VEDA Spring 2013

Spring_2014_Best_Nail_Art_4

Δεν υπάρχει κανόνας του πρέπει να κάνω αυτό ή να προσθέσω και το άλλο, οι fashion manicurist δίνουν τις βάσεις και κάποιες ιδέες και εσείς συνεχίζετε με τη φαντασία σας να δημιουργείτε απίθανα nails art! Είτε απλά χρώματα είτε έντονα με σχέδια εσείς θα κάνετε τη διαφορά, τολμήστε το!

spring-2014-nail-trend

CND For Creatures Of The Wind: New York Fashion Week Fall/Winter 2013dsc_7154Nail-Trends-Fall-2014-New-York-Fashion-WeekSpring_2014_Best_Nail_Art_3

Όπως λένε: “Your nails are the reflection of yourself”, τα νύχια σας είναι η αντανάκλαση του εαυτού σας!

Alexandra Kaipalexi

About Alexandra Kaipalexi

Ας σας συστηθεί. Τη λένε Αλεξάνδρα Καϊπαλέξη, είναι διπλωματούχος αισθητικός και τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει σε διάφορα studio ομορφιάς, ενώ έχει διευρύνει τις σπουδές της, παρακολουθώντας μαθήματα ονυχοπλαστικής στο Λονδίνο στο London School of Beauty and Make-up. Από δω και στο εξής, μαζί θα μοιράζεστε όμορφες εικόνες, έξυπνα tips και προτάσεις ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Θα χαρεί πολύ να διαβάσει τα σχόλια και τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να την απασχολήσουν στα επόμενα posts!