Χρώμα, διάθεση, χαρά, χαμόγελα! Έρχεται καλοκαίρι σιγά-σιγά, φαίνεται στα πρόσωπα, φαίνεται στον καιρό, φαίνεται στο ντύσιμο… Μπήκε πλεόν χρώμα στο καθημερινό μας look, ροζ μπλουζάκια, πράσινα, κίτρινα παντελόνια, μπλε, γαλάζια παπούτσια, κοραλί φουτεράκια, χαρούμενη διάθεση!

Όσο περισσότερο χρώμα βάζουμε στην καθημερινότητά μας τόσο πιο χαρούμενοι νιώθουμε, το λένε οι έρευνες το καταλαβαίνουμε και εμείς οι ίδιοι. Περιμέναμε πως και πως να βγεί ο ήλιος και να μας αγκαλιάσει με τη ζεστασιά του. Και με το που εμφανίστηκε, να’ σου και τα χρώματα, και τα ελαφριά υφάσματα, να και τα χαμόγελα! Απολαύστε το όπως απολαμβάνω να χαίρομαι κι εγώ με τα χαμόγελά σας!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Christos Tzoutis

About Christos Tzoutis

Ο Χρήστος, ή αλλιώς Τζούτης όπως θα ακούσετε να τον φωνάζουν, και μην ρωτήσετε από που βγαίνει, είναι το επώνυμό του. Ο Χρήστος, λοιπόν, είναι ρομαντικός και γεμάτος πάθος για (την) ζωή. Θα τον βρείτε στο Παραδοσιακό Καφενείο - Υποβρύχιο Βανίλια. Αν δεν τον βρείτε εκεί θα έχει πάει για τρέξιμο, προπόνηση, χορό, ή κατά πάσα πιθανότητα θα έχει πάρει την αγαπημένη του μηχανή (πορτοκαλί όπως λέει) και θα ταξιδεύει. Όνειρό του να ανακαλύψει τον κόσμο. Αγαπάει πολύ το επάγγελμα του, για αυτό και είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις στην Πάτρα και από τότε που θυμάται καλά τον εαυτό του δουλεύει. Εκτός από τη δουλειά του αγαπάει πολύ το καλό φαγητό, τα γλυκά της μαμάς του, την οικογένειά του ιδιαίτερα, τον χορό (λέει ότι αν ξαναγεννιόταν θα ήτανε χορευτής, χορεύει όλη την ώρα και με την πρώτη ευκαιρία), το ποτό και τις όμορφες βόλτες. Επίσης του αρέσει πολύ η φωτογραφία, για αυτό εάν τον συναντήσετε να κρατάει τη φωτογραφική του μηχανή στα χέρια μη διστάσετε να του χαρίσετε το καλύτερό σας χαμόγελο.