Κάποιοι θα βιαστούν να πουν πως όταν μπαίνει Σεπτέμβρης τελειώνει το καλοκαίρι και η νέα εποχή είναι προ των πυλών. Δεν έχουν απόλυτο άδικο, καθώς ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της ανασυγκρότησης και του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν.

Οι χαλαρές στιγμές των διακοπών αρχίζουν να αχνοφαίνονται στο βάθος του μυαλού και εσύ ανυπομονείς για το νέο ξεκίνημα. Οι σκέψεις πληθαίνουν και ξαφνικά η ζωή σου αρχίζει να μοιάζει με τηλεπαιχνίδι που σε κάθε φάση του σου ανοίγονται διάφορες πόρτες και εσύ πρέπει να διαλέξεις ποια θα ανοίξεις. Ακόμα και αν συνήθως πετυχαίνεις το «Ζονκ» στο τέλος σημασία έχει να καταφέρεις να την ανοίξεις… Τις ανοίγεις όμως για να μπεις εσύ μέσα ή για να βγάλεις κάτι έξω; Και τι γίνεται πια όταν πρέπει να αποφασίσεις να ανοίξεις μόνο μία πόρτα και να αφήσεις όλες τις υπόλοιπες πίσω σου;;; Αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν σε βοηθούν δίνοντας σου απαντήσεις. Τα πάντα μπορεί να είναι πιθανά και μένει να διαπιστώσεις σε πιο ενδεχόμενο ανήκεις.

Σε κάθε στιγμή της ζωής μας ανοίγονται καινούργιες πόρτες. Άλλες ανοίγονται εύκολα, όμως από φόβο βιαζόμαστε να τις κλείσουμε χωρίς να δούμε τι κρύβεται από πίσω. Μερικές φορές οι πόρτες είναι περισσότερες από δύο και η επιλογή μας δυσκολεύει σημαντικά γιατί δεν έχουμε ιδέα για το που μπορεί να μας οδηγήσουν και το άγνωστο συνήθως είναι κάτι που μας τρομάζει. Για κάθε πόρτα που ανοίγεις υπάρχει μία άλλη που αφήνεις πίσω σου, αλλά όποια πόρτα τελικά και να ανοίξεις, ακόμα και αν αυτό που βρίσκεται από πίσω της δεν είναι αυτό που ενδεχομένως να περιμένεις, μη βιαστείς να απογοητευτείς γιατί όποια και αν διαλέξεις και όπου και αν νομίζεις ότι θα σε πάει, η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς και ποτέ δεν ξέρεις πως και σε ποιο σημείο θα σου γυρίσει το παιχνίδι…

Το παιχνίδι με τις πόρτες δεν σταματάει ποτέ. Μην γκρινιάζεις για αυτό που θα συναντήσεις από πίσω.. Δοκίμασέ το και κοίτα να περάσεις καλά. Πότε δεν ξέρεις ποια πόρτα θα σε οδηγήσει στη νίκη του παιχνιδιού αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις τρόπους να το διασκεδάσεις. Έτσι δεν θα φοβάσαι πότε τι κρύβεται από πίσω και το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να την ανοίγεις και να διαπιστώνεις πως τελικά η ζωή ξέρει πολύ καλύτερα να σκηνοθετεί απ’ ότι εσύ!!!

Καλό μήνα και καλή μας σεζόν!!!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!