Δεν ήθελε και πολύ… δύο τρία τηλέφωνα και να ‘μαστε όλες σεινάμενες κουνάμενες με τα δωδεκάποντα και τα μπιζού μας (φο και αληθινά) έτοιμες, για μια ακόμα γυναικεία μάζωξη. Δεν είναι τυχαίο, που στο άκουσμα και μόνο της σκέψης «θα βγω με τις φίλες μου σήμερα» αναδύεσαι σαν παγώνι και περιμένεις πως και πως την ώρα που η σκέψη θα γίνει πράξη! Όλα αυτά βέβαια αφού έχεις μιλήσει ίσα με εκατό φορές στο τηλέφωνο για το τι θα φορέσεις, αν ταιριάζει το ιβουάρ με το λουλακί και αν θα βάλεις κραγιόν ή lip gloss!!

Αφού όλα τα παραπάνω συμβούν με χειρουργική ακρίβεια, η μεγάλη έξοδος είναι πλέον γεγονός! Είναι εκεί, συμβαίνει και είσαι και εσύ μέσα στη στιγμή… απολαμβάνεις το ποτό σου και κουβεντιάζεις για ένα σωρό πράγματα χωρίς σταματημό-χωρίς καν να μαλλιάσει η γλώσσα σου- που πολύ σοφά λέει και ο λαός!

Περνώντας λοιπόν η ώρα και αφού έχεις πιει τα ποτάκια σου αναρωτιέσαι τελικά τι είναι αυτό που κάνει τις γυναικοπαρέες τόσο ξεχωριστές…

Η απάντηση δεν αργεί να έρθει γιατί ξέρεις πολύ καλά, το νιώθεις, ότι οι γυναίκες συνδέονται με τρόπο διαφορετικό από εκείνον των αντρών, ότι επικοινωνούν διαφορετικά, αγαπούν διαφορετικά, βλέπουν τον κόσμο με άλλο μάτι. Αυτό είναι που κάνουν μεταξύ τους. Ανοίγουν την ψυχή τους και μοιράζονται. Με τις φίλες, με τις αδερφές, με τις μαμάδες τους… Μετρούν ατελείωτες ώρες κους κους και ανάλυσης ανάλογα με την περίσταση!

Κάνοντας ένα γρήγορο flashback μέτρησα κάμποσα βράδια, που με βρήκαν οι πρώτες πρωινές ώρες να μιλάω στο τηλέφωνο με τις φίλες μου! Και ο χρόνος ποτέ δεν ήταν αρκετός! Πάντα υπήρχε και κάτι άλλο που μπορούσαμε να πούμε…

Αν είσαι τυχερή και βρεις φίλες που δίπλα τους θα μπορείς να απελευθερώνεσαι και να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός, μην τις αφήσεις να φύγουν από τη ζωή σου. Άλλωστε οι έρευνες λένε και συγκεκριμένα μία από το πανεπιστήμιο του Stanford, πως μια γυναίκα το καλύτερο που έχει να κάνει για να προστατέψει την υγεία της, είναι να καλλιεργεί και να φροντίζει τη σχέση με τις φιλενάδες της.

Ποια είμαι εγώ για να το αψηφήσω;;;

Εις το επανιδείν φίλες μου!!!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!