Ημέρα: Παρασκευή βράδυ. Ώρα: λίγο μετά τις δέκα και μισή. Τοποθεσία: Μπαράκι δίπλα στη θάλασσα.

Κάπως έτσι ξεκίνησε μία «μάχη» μεταξύ ανδρών και γυναικών που κράτησε μέχρι το ξημέρωμα. Θα καθόμασταν και την επόμενη μέρα αλλά το μαγαζί ήθελε να κλείσει. Η συζήτηση αποκάλυψε περίτρανα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων που εδώ και 30.000 χρόνια κάνουν τη συνύπαρξή τους κάποιες φορές «ανυπόφορη» αλλά πάντα αυτονόητη και μοναδική.

Και δώστου να έρχονται τα ποτά και η γλώσσα να πηγαίνει ροδάνι. Ο «αιώνιος πόλεμος» μεταξύ ανδρών και γυναικών ξεκίνησε χιλιάδες χρόνια πριν, όταν ο άντρας ήταν κυνηγός και η γυναίκα συλλέκτρια. Ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε… Πώς θα μπορούσες να εξηγήσεις την προσκόλληση των ανδρών σε ένα κανάλι στην τηλεόραση; Μα φυσικά σχετίζεται ολοκληρωτικά με την εστίαση σε έναν και μοναδικό στόχο. Στον αντίποδα βρισκόμαστε φυσικά εμείς οι γυναίκες, οι οποίες έχουμε βαλθεί  να συλλέξουμε, ως συλλέκτριες που είμαστε, πληροφορίες από όλα τα κανάλια. Το zapping, λοιπόν, δεν μπορεί παρά να είναι μία από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες!

Με αυτά και μ’ αυτά η συζήτηση δεν έλεγε να καταλαγιάσει! Μάταια προσπαθούσαν τα αρσενικά της παρέας να αποδείξουν ότι εκτός από το να «κυνηγούν» μπορούν να κάνουν και άλλα πολύπλοκα πράγματα, ταυτόχρονα. Πάρτε το απόφαση αγόρια… Δεν μπορείτε! Δεν φταίτε εσείς, η ρημάδα η φύση φταίει που έτσι τα ήθελε και έτσι τα έκανε!!! Είναι κάτι που όσο και να εξελιχθεί το είδος σας (εμείς οι γυναίκες ούτως ή άλλως είμαστε εξελιγμένα όντα!!!), το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς το ίδιο. Έχει τ-α-β-ά-ν-ι !

Αφήστε που πλέον και το κατά πόσο κυνηγάτε είναι πολύ σχετικό. Κάτι σαν να λέμε μια καινούργια θεωρία της σχετικότητας !

Αυτές και πολλές ακόμη ξεκαρδιστικές αλήθειες και παρεξηγήσεις περί αρσενικού και θηλυκού φύλου αποδεικνύουν ότι οι άνδρες και οι γυναίκες απλά είναι προγραμματισμένοι σε διαφορετικές συχνότητες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως ο Άρης και η Αφροδίτη είναι οι δύο πλανήτες που χρησιμοποιούνται κατά κόρον για να τονίσουν τις διαφορές που εντοπίζονται στις δύο πλευρές σε ζητήματα προσωπικότητας και συναισθημάτων.

Έτσι λοιπόν, με αυτές τις σκέψεις αλλά και για το πώς και το εάν μπορεί το είδος των ανδρών να εξελιχθεί, θα σας αφήσω λίγες μερούλες να ξεκουραστείτε και στο come back (το δικό μας δεν είναι όπως της Άντζελας), θα κάνω την αξιολόγησή μου και θα σας έχω τα αποτελέσματα της έρευνας που θα πραγματοποιηθεί!!!

Μέχρι τότε να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτε, να χορέψετε και όχι στα βαθιά!!

Εις το επανιδείν!!!

Pepy Roumelioti

About Pepy Roumelioti

Γεννήθηκε μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Είναι κορίτσι από σπίτι με γαλλικά πιάνο μπαλέτο, χωρίς τα γαλλικά και το πιάνο. Μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα μέχρι, που ο Christian Louboutin αρνήθηκε να σχεδιάσει ένα ζευγάρι pointe shoes για εκείνη. Λατρεύει τη μόδα, τις δραστηριότητες και το καλό φαγητό. Αν και οι σπουδές της αφορούν την σωστή διαχείριση των οικονομικών σε μία επιχείρηση, εκείνη ειδικεύτηκε στην επικοινωνία, τη διοίκηση, και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι ιδρύτρια του «Beau Sillage», έχει εργαστεί ως Fashion Editor στο περιοδικό «The Βest» και το όνειρό της είναι, να αποκτήσει το δικό της περιοδικό μόδας, τη δική της εταιρεία επικοινωνίας, να γυρίσει όλο τον κόσμο ή και τα τρία μαζί!